Magazin > VIP
53254 ogledov

Znana Slovenka sinčku brez težav pove, da je oče na zmenku z drugo

Tjaša Cvetkovič Facebook
Poliamorna zveza znanih Slovencev traja tudi po rojstvu sina.

Ta mlad par razbija tabuje in iskreno govori o drugačnih poteh bivanja, partnerstva in starševstva. Youtuberka Tjaša Cvetkovič je aprila 2021, tik pred porodom, odkrito spregovorila o svoji odprti zvezi s fantom, stand up komikom Janom Kreuzerjem, s katerim sta v razmerju že devet let. 

Tjaša je leta 2021 na Youtubu povedala, da se ta čas osredotoča predvsem na gnezdenje in čiščenje, a da ima eno osebo, zelo dobrega prijatelja, s katerim se občasno dobiva že nekaj mesecev. Jan pa se je takrat izven njunega razmerja občasno dobival s tremi osebami. Oba sta te osebe opisala kot zelo dobre prijatelje, ki jih bosta predstavila tudi sinu.

Med drugim sta namreč povedala, da bosta z odprto zvezo nadaljevala tudi po rojstvu sina, ki mu bosta, ko bo dovolj star, njun odnos tudi razložila. Tjaša je še odkrito priznala, da ji ni vedno lahko, ko gre Jan na zmenek, a da stvari rešujeta s komunikacijo. Poleg tega pa je povedala, da se je v eno izmed teh oseb že zaljubila in kako je to blagodejno vplivalo tudi na njun odnos z Janom. 

"Logično je bilo, ker se imava tako rada. Če med nama ne bi bilo toliko močne ljubezni, jaz ne bi imela poguma raziskovati in biti radovedna, si pustiti stvari. Ker je ta osnova tako močna in zaupanje tako močno, je bilo vse skupaj logično," je Tjaša takrat razložila odločitev za odprto zvezo, zvezo, ki se marsikomu zdi neobičajna ali celo nepredstavljiva, a ta slovenski par na tovrstno skupnost ponuja povsem nov, predvsem pa iskren pogled. 

Par pa tudi tri leta po rojstvu sina ostaja v srečni poliamorni zvezi. "Še vedno živiva poliamorno, jaz sem pred kratkim imela neko zanimivo obdobje, ko sem v bistvu prekinila stike z dvema osebama, je kar trajalo, da sem prebolela, čeprav sem prijateljici še pred tem dejala, da grem z lahkoto čez razhode. Zelo mi je všeč, da je sedaj že Svit tako velik in vpraša, kje je oči, pa mu rečem, da na zmenku, njemu je pa čisto navadno. Ker je otrok in še ni naučen, da to naj ne bi bilo dobro," je Tjaša nedavno povedala v svojem novem YouTube vlogu. Pohvalila se je še, da jih ena od Janovih partnerk zalaga s svežo solata in kako se ob tem počuti kot del skupnosti, kjer skrbijo drug za drugega. 

Komentarjev 7
  • miran29 22:21 21.junij 2024.

    babe se kurbajo tud noseče...

  • www 20:16 21.junij 2024.

    Mislim, zakaj je treba obvescat Slovenijo???? Ne zanimajo nas njihovi luleki in lulike.

  • jakec1575 18:30 21.junij 2024.

    absolutno bi morala otroke izkljucevati iz tega. nimam nic proti odprti zvezi, a otroci od tega obvescanja nimajo nic. samo skodo. nepopravljivo.

Sorodne novice