Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Pred morijo pil v zaprtem lokalu

null
1/27
Žurnal24 main
Povzročitelj hude petkove nesreče pri Arji vasi, v kateri so umrli trije mladi ljudje, naj bi v uradno zaprtem lokalu popival do pol petih zjutraj. Neuradno naj bi imel v krvi v času nesreče 1,8 promila alkohola.

Stanje edine preživele iz povsem uničenega citroëna xsare picasso je danes nespremenjeno, je poročal Pop TV. 21-letnica ostaja izven smrtne nevarnosti, a je njeno stanje zaradi hudih poškodb še vedno resno.

46-letni domnevni povzročitelj nesreče naj bi popival v nekem lokalu v industrijski coni pri Žalcu do pol petih zjutraj, čeprav je bil lokal uradno odprt le do 23.00. Policisti bodo zato s pristojnimi službami ukrepali proti lokalu in njegovemu lastniku.

Tragičen konec absolventa
Kot je znano, je 46-letnik po ugotovitvah policije v petek nekaj minut pred peto uro zjutraj na izvozu Arja vas zapeljal na napačni pas avtoceste in v nasprotni smeri vozil skoraj dva kilometra. S svojim renault espaceom je čelno trčil v xsaro picasso, ki jo je po prehitevalnem pasu nasproti pripeljal 24-letnik.

V avtomobil slednjega je nato trčil še tovornjak. V povsem uničeni xsari sta poleg voznika umrla še dve njegovi sopotnici, stari 21 in 22 let, vsi so bili doma iz Celja. Dekleta naj bi se vračala z letališča, saj so se vrnila z absolventskega izleta, pokojni fant pa jih je šel iskat. Povzročitelj jo je odnesel z lažjimi poškodbami.

Domnevnega povzročitelja so policisti po zaslišanju izpustili, grozi mu do 12 let zaporne kazni.

Alkohol mori po cestah
Po podatkih policije je letos na Celjskem umrlo 17 ljudi. Kar 13 oz. 80 odstotkov žrtev je umrlo zaradi alkoholiziranosti voznikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.