Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Spet po napačni strani avtoceste

null
1/27
Žurnal24 main
Dopoldan je voznik po gorenjski avtocesti drvel v napačni smeri. K sreči se ni ponovila tragedija izpred desetih dni, v kateri so umrli trije ljudje.

Policijo so o neznanem vozniku belega kombiniranega vozila, ki je vozil iz Lipc proti mejnemu prehodu Karavanke, obvestili mimovozeči vozniki. Na avtocesto so takoj odhitele patrulje, vendar voznika niso dobili, saj je očitno sam zapeljal z avtoceste.

Policija prosi za pomoč
Policija po besedah tiskovnega predstavnika PU Kranj Andrej Zakrajšek še zbira podatke, kje natančno je voznik vstopil in izstopil z avtoceste, od tega je tudi odvisno, ali so ga posnele nadzorne kamere. Policisti zato prosijo vse, ki so voznika videli, naj to sporočijo na 112 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Zakrajšek meni, da so vsi avtocestni uvozi in izvozi označeni standardno in ustrezno. Po njegovih besedah do takšnih situacij običajno pride zaradi neprevidnosti ali neznanja.

Tragedija pri Arji vasi
Kot je znano, je 2. oktobra pri Arji vasi prišlo do hude prometne nesreče, ko je voznik okoli dva kilometra drvel po avtocesti v napačno smer. Pri tem je čelno trčil v drugo vozilo, v katerem so umrli mladenič in mladenki, tretje dekle pa je hudo ranjeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.