Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

V nesreči umrli voznik, njegova mati in hči

V avtomobilu srbskega voznika so umrli trije ljudje. Eden s hudimi poškodbami le
1/7
Žurnal24 main
Včerajšnja huda nesreča na cesti Trebnje–Karteljevo pri Hrastju je vzela še eno življenje. V bolnišnici je umrl tretji potnik v avtomobilu s srbskimi registrskimi tablicami.

Voznik osebnega avtomobila, 64-letni državljan Srbije, je po ugotovitvah policije vozil peugeota 107 iz smeri Trebnjega proti Novemu mestu. Pri odseku Hmeljčiče je nenadoma zapeljal na levo smerno vozišče, oplazil zadnji levi del tovornega vozila, nato pa čelno trčil v vozilo opel omega, ki ga je za tovornim vozilom vozil 56-letni državljan BiH.

V nesreči so umrli trije ljudje v srbskem vozilu: poleg voznika najverjetneje njegova 84-letna mama in 34-letna hči, medtem ko je 64-letna sopotnica (verjetno žena voznika) zelo hudo poškodovana in se zdravi v ljubljanskem kliničnem centru. Voznik tovornega vozila je nesrečo preživel brez poškodb, 56-letni državljan BiH pa je bil huje telesno poškodovan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.