Slovenija
0 ogledov

Mati narava udarila po vzhodu države

Vročinski val, ki je v zadnjih dneh zajel Slovenijo, s seboj prinaša tudi poletn Žurnal24 main
Zvečer so severovzhodni del Slovenije zajela neurja, ponekod je padala toča.

Neurja so se najprej razbesnela na Koroškem, kjer sta točo spremljala močan veter in naliv. Nevihtni oblaki so se nato pomikali proti jugu in vzhodu, zaradi obilice padavin so morali gasilci črpati vodo v Šmartnem ob Paki. O večerni nevihti poročajo tudi iz okolice Šentjerneja na Dolenjskem. O večji škodi zaenkrat ne poročajo.

 

In kakšno bo vreme?

Aktualne podatke in napovedi vremena spremljajte na portalu www.vreme.net

V ponedeljek zvečer je huda ura presenetila Maribor. Številni vozniki, ki so se v toči znašli na avtocesti, so se ustavljali kar v tamkajšnjih predorih in povzročili nemalo težav s pretočnostjo prometa.

Pošljite nam fotografije
Če imate posnetke neurja, pošljite fotografije na mobilno številko ali elektronski naslov naveza@zurnal24.si . Mobilna številka za pošiljanje SMS-ov ali MMS-ov s slikami: 4224 . Pred besedilo oziroma v polje Zadeva vpišite ključno besedo NAVEZA. Za fotografijo vam bomo plačali 20 evrov, če jo bomo objavili v časniku Žurnal24 ali tedniku Žurnal. Fotografije, objavljene na spletnem portalu, se ne honorirajo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.