Slovenija
1186 ogledov

Z avtom treščil v avtobus in pobegnil, to je sledilo ...

Prometna nesreča Pixabay
Včeraj okoli 15.00 se je na območju Dolenjskih Toplic zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena avtobus in osebni avto.

Novomeški policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročil voznik osebnega avtomobila znamke Volkswagen golf, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v zadnji del avtobusa.

55-letni voznik golfa je po nesreči pobegnil s kraja, vendar so ga policisti izsledili in prijeli na območju Semiča. Hudo poškodovanega 39-letnega potnika v njegovem vozilu in lažje poškodovano 48-letno potnico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. V vozilu sta bila v času nesreče tudi dva otroka, ki nista bila poškodovana.

Policisti so še ugotovili, da povzročitelj nesreče nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem sta bili nameščeni različni registrski tablici, ki pripadata drugim vozilom.

Policisti nekatere okoliščine nesreče še preiskujejo in bodo zoper 55-letnika na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu.

Komentarjev 3
  • atamama 14:32 08.oktober 2024.

    Leon, to pri nas ne gre tako. Policija sicer ne sme voditi evidence o etični pripadnosti. Tudi sodnik ima navodila, da izvede ''pozitivno diskriminacijo''. In tako bo dal-a stalnemu povratniku pogojno kazen in nasvet, da se naj drugič pazi. In ...prikaži več ta oseba nasvet vzame dobesedno, zelo pazi da ga policisti ne ujamejo. Zelo zanimivo bi bilo primerjati kazni, ki jih za enak in podoben prekršek dobi ''civil'' ali pa cigo, kajne? Samo sodna oblast ne dopusti do spisov pravijo domačini....

  • Avatar Jašna53
    Jašna53 14:31 08.oktober 2024.

    Brazilc, ki si dovoli vse in to brez posledic!!

  • Avatar Leon
    Leon 13:36 08.oktober 2024.

    Prometna nesreča, voznik brez vozniškega, neregistriran avto,pobeg... Dosmrtna prepoved opravljanja in kazen 50.000€ plus stroški nesreče. V USA si tega ne upajo ker ostanejo brez vsega in v zaporu.