Šport > Kolesarstvo
4949 ogledov

Rogliča se še kar drži smola, zaplet že pred uvodno etapo

Roglič Profimedia
Primož Roglič je doživel nepričakovan zaplet pred začetkom dirke po Španiji.

Z današnjo vožnjo na čas se bo v Lizboni začela 79. dirka po Španiji. Na startni vrsti bo tudi trikratni zmagovalec te prestižne preizkušnje Primož Roglič (Red Bull-Bora Hansgrohe), ki sicer še vedno čuti bolečine po hudem padcu na Touru, zaradi katerega je moral predčasno zapustiti dirko vseh dirk. 

Roglič Kuss Presenečenje Šport Roglič vpadel k napačni ekipi, ob teh prizorih zaigra srce

Očitno se Rogliča smola drži tudi pred začetkom španske pentlje. Slovenec je moral namreč še pred uvodnim dejanjem obiskati zobozdravnika, potem ko je ostal brez enega od sprednjih zob.

Kisovčan je svoj pomanjkljivi nasmešek delil s svojimi sledilci na družabnem omrežju Instagram, kjer je bil deležen številčne podpore. Fotografija je nastala, medtem ko se je Roglič mudil na zobozdravniškem stolu.

Podrobnosti o tem, kaj točno je botrovalo izgubi zoba, Roglič ni razkril. "Dobro se je začelo, kaj?" je bil redkobeseden 34-letnik. "Naj se Vuelta začne," je dodal. Z objavo je pridobil skoraj 40 tisoč všečkov in kopico komentarjev, med katerimi je moč zaslediti tudi uradni profil kolesarske dirke po Španiji. "Padec pred prvo etapo vedno prinaša srečo," so mu sporočili organizatorji.

Manjkajoči zob je privabil tudi številne šaljive komentarje. "Pridobili ste dva grama, zdaj boste zagotovo hitrejši. Zmagal boš Vuelto," mu je sporočil nek spletni uporabnik. "Kaj? Si spet padel? Ali nisi mogel počakati vsaj do začetka dirke?" ga je zbodel drugi. "Slab začetek, dober konec," pa mu je po vzoru organizatorjev zaželela rojakinja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Enzgg4 10:34 17.avgust 2024.

    Kakšna smola??? In sploh: kaj so to "pretresti"??? Kaj se dogaja, vprašajte sebe tam na z24. Kdo vam da strani? AI 1.0 beta? Freeware s kakšne kitajske spletne strani?

Sorodne novice