Šport > Košarka
3866 ogledov

Koliko avtomobilov ima Dončić? Luka je potreboval trenutek

Profimedia
Luka Dončić obožuje luksuzne avtomobile.

Košarkarski fenomen Luka Dončić je znan po svojih veščinah pod obročema, izven igrišč pa mu eno največjih strasti v življenju predstavljajo pregrešno dragi avtomobili luksuznih blagovnih znamk.

Nedavno smo pisali o tem, da je 25-letni NBA zvezdnik ponosni lastnik ekskluzivnega vozila brabus rocket 1000, ki je bil izdelan v samo 25 primerkih in za katerega je potrebno odšteti približno 600.000 evrov.

Na tribunah zadonelo Šport Kar je Dončić povedal Hrvatom, je izzvalo bučno reakcijo

Slovenski as ima v lasti več kot ducat prestižnih kosov pločevine, o čemer je podrobneje spregovoril med nedavnim obiskom Kitajske, kjer se je mudil kot ambasador blagovne znamke Jordan Brand pod okriljem ameriškega giganta Nikeja.

Dončić sprva ni bil povsem prepričan, koliko avtomobilov se bohoti v njegovih garažah, zato jih je moral v mislih najprej prešteti. "Mislim, da 13," je odvrnil po kratkem premisleku in dodal: "Nekaj jih imam v Sloveniji, nekaj pa v Dallasu."

Dončić Jokić Strokovnjak Šport Izjava, ki odmeva: "Dončić in Jokić sta kot drugorazredna državljana"

Njegov najljubši primerek v tem trenutku je že omenjeni brabus rocket, mika pa ga tudi nakup bugattija. "Ampak je predrag, tako da bomo še videli," je dejal košakar z več kot 40 milijoni letne plače. 

Kot je povedal, bi lahko pred bugattijem v svojo zbirko, v kateri so med drugimi tudi Ferrari 812 Superfast, Porsche 911 Turbo S, Porsche Panamera 4, 1967 Ford Bronco, 1968 Chevrolet Camaro in Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×, v kratkem dodal še lamborghinija.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.