Šport > Košarka
43621 ogledov

Navijač Bostona Dončića prosil za uslugo, nato šokiral vse

Print Screen
Luka Dončić je prošnji mladega navijača ugodil, provokacijo pa zavestno preslišal.

Mladi navijač košarkarske ekipe Boston Celtics si je pred začetkom druge finalne tekme lige NBA privoščil Luko Dončića. Potem ko je slovenski košarkar ugodil njegovi prošnji za skupno fotografijo, mu je pristaš domačega moštva zagrozil z "metlo". 

Dončić se na provokacijo ni odzval in brez besed izginil v tunelu.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Dončić je kot eden izmed najprepoznavnejših košarkarskih zvezdnikov na svetu tudi na gostovanju v Bostonu deležen precejšnje navijaške pozornosti.

Pred začetkom drugega obračuna, po katerem so Bostončani na pol poti do 18. naslova NBA prvaka, se je košarkar Dallasa nekaj časa mudil ob tribunah slovitega TD Gardna, kjer je podpisoval avtograme navijačem.

Med njimi so bili tako pristaši Bostona kot Dallasa.

Slovenca je tik pred odhodom v garderobo ogovoril mladi privrženec Bostona, ki si je zaželel skupne fotograije. Dončić mu je rade volje ustregel, navijač pa se mu je za lepo gesto zahvalil. A to še ni bilo vse.

Potem ko je dobil, kar je iskal, je fant mimogrede navrgel provokativno izjavo, zaradi katere je v trenutku postal prava spletna senzacija.

"Še vedno Kelti v štirih tekmah. Saj veš, da bodo Kelti zmagali v štirih tekmah? Kelti v štirih," je ponavljal navijač in Luki v slovo zaklical: "Nič točk!"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice