Šport > Nogomet
1670 ogledov

Nogometaša ubili sredi ulice, pojavil se je posnetek umora

Ricardinho Remo Facebook Ricardo Emanuel Alcântara Paiva - Ricardinho.
V strelskem napadu so umrle tri osebe, ena od njih je bil mladi nogometaš, ki je skušal pobegniti napadalcem. Umor sredi ulice.

Iz Brazilije je prišla tragična novica o umoru mladega nogometaša in njegovih dveh prijateljev. Zgodilo se je v noči s torka na sredo v mestu Marituba v zvezni državi Pará na severu Brazilije, motivi so zaenkrat še neznani.

V streljanju sredi ulice je bil ubit 22-letni profesionalni nogometaš Ricardo Emanuel Alcântara Paiva - Ricardinho. Igral je za brazilski tretjeligaški klub Remo, ki je še pred kratkim nastopal v drugi državni ligi.

Na spletu je vzniknil posnetek napada iz katerega je razvidno, da je Ricardinho skušal ubežati napadalcem, a mu to ni uspelo. Posnetek napada si lahko ogledate na spodnjem posnetku (od 1:13 naprej).

"Z veliko bolečino izražamo globoko sožalje zaradi tragične smrti 22-letnega Ricardinha. Kot profesionalec je za naš klub debitiral januarja 2023, njegovo slovo pa pušča veliko praznino v srcih vseh, ki so ga poznali in občudovali njegov talent. Naj Bog poteši srca žalujočih prijateljev in družine v teh težkih trenutkih," so zapisali na klubskih družbenih omrežjih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clube do Remo (@clubedoremo)

"Ni imel težav s kakršnokoli odvisnostjo, ni pil ali kadil, vedno je bil zelo prizadeven na treningih. Tega ne govorim le zato, ker je bil umorjen, vedno je bil dober fant," je za brazilske medije dejal športni direktor Rema Paulinho Araújo.

Policija še vedno išče napadalce. Na podlagi posnetka so stekle iskalne akcije, ki pa še niso obrodile sadov. Brazilski mediji špekulirajo, da je šlo za načrtovan napad, v katerem je sodelovalo več oseb.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • bleki 14:19 11.oktober 2024.

    Groza.

Sorodne novice