Šport
2539 ogledov

Slabe novice iz Francije, Slovenec huje poškodovan

Staš Skube Profimedia
Slovenski rokometaš iz vrst Montpellierja bo zaradi hujše poškodbe kolena počival več mesecev.

Slovenski rokometaš Staš Skube bo zaradi poškodbe kolena z rokometnih igrišč odsoten več mesecev, je francoska tiskovna agencija AFP povzela predsednika Montpellierja, Juliena Deljarryja. Skube ima huje poškodovane križne vezi desnega kolena.

Slovenski reprezentant se je poškodoval na treningu na začetku prejšnjega tedna, nekaj dni pred nadaljevanjem prvenstva, ki se začne v petek z gostovanjem Montpellierja pri Saint-Raphaelu.

"Edina pomanjkljivost pred sezono je poškodba Staša Skubeta, za katerega se pričakuje, da bo odsoten dlje časa," je v ponedeljek za AFP dejal Deljarry.

Staš Skube | Avtor: Profimedia Profimedia

Štiriintridesetletni Skube je do junija vezan na Montpellier, ki se mu je pridružil poleti 2022, potem ko je igral v beloruskem klubu Meškov Brestu, pred tem pa v skopskem Vardarju, pri Pick Szegedu na Madžarskem, doma pa za Velenje.

V klubu zdaj preučujejo možnost zaposlitve novega igralca. "Iščemo rešitev, vendar ne za vsako ceno," je še navedel Deljarry.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice