Magazin > Odnosi in prosti čas
5290 ogledov

Slovenec obupan, ljubice z njim zadovoljne, žena pa ne!

ljubezen, osvajanje, seks, par Profimedia
"Zdaj se samo še sprašujem, če sploh znam stvarem streči. Najraje bi povprašal še bivše," pravi obupani Slovenec.

Uporabnik Mak je na priljubljenem forumu Starševski čvek razkril, da ga je žena povabila na tečaj seksa. Sedaj je ves obupan, saj se sprašuje, ali mu je s tem želela sporočiti, da ni zadovoljna z njunim spolnim življenjem. 

"Ženske so me vedno pohvalile, da sem pozoren ljubimec in moja žena se prav tako ni nikoli pritoževala. Stvari v postelji so nama vedno štimale. Odkar je priletel predlog o tečaju seksa, mi moj prijatelj tam spodaj precej nagaja. Verjetno čuti moja nizko samozavest in bojazen, da so mi ženske celo življenje lagale. Žena si želi najin odnos, sploh seksualen, postaviti na višji nivo s tem tečajem, meni pa hodi po glavi samo to, da z mano ni zadovoljna, je pa zelo obzirna, da mi tega ne pove direktno. Zdaj se samo še sprašujem, ali sploh znam stvarem streči. Najraje bi povprašal še bivše," je zapisal Mak.

Uporabniki foruma so mu takoj priskočili na pomoč. Nekatere očitno zanima ta tečaj in kje ga izvajajo, drugi pa so mu predlagali celo ločitev: 

"Zanimiv je ta tečaj seksa, nisem vedel, da sploh obstaja …"

"Hudič je, ko te ego zje**, da. Namesto da bi zagrabil priložnost za izboljšanje in si mogoče ustvaril še leta še boljšega seksa, kot si ga imel do sedaj, se sam sebi smiliš in svoj ego pestuješ, z mehkim. Toliko o 'močnejšem spolu'. Z enim predlogom ga ubiješ. Mimoze …"

"Žena te ne spoštuje. Najprej zavaruj svoje materialno in finančno premoženje, potem pa ločitev."

"Tvoja žena fejka orgazme že celo življenje. Zato jo zanima tečaj."

"Po moje ima pa ta tvoje žena že par privat inštruktorjev …"

"Veš kaj ti povem … Najboljši seks je s tistim, do katerega čutiš privlačnost. Če imaš to, ne potrebuješ tečaja seksa. Jaz sem se vse naučila iz porničev. A ti tega ne gledaš? Tečaj seksa, omb. Če to res obstaja, pač pojdi, izgubiti nimaš kaj. Aja, tisti komentar, da začni razmišljati o delitvi premoženja, je zelo na mestu. /…/"

Komentarjev 2
  • slavauk22 09:12 25.avgust 2024.

    se ne čudim zakaj je toliko ločitev ......večinoma ločeni moški po ločitvi raje zberejo moškega za skupno življenje kot žensko.........ženske so preveč svobodne in hočejo biti enkopravne.......tole emancipacijo je treba zaključit za vedno

Sorodne novice