Magazin > VIP
19545 ogledov

Ena najlepših Slovenk pokazala mamo, sedaj je vse jasno!

Anja Jenko Instagram
Naš lepotni kirurg pravi, da je njen obraz popoln.

Anja Jenko velja za eno najlepših Slovenk, lepotni kirurg dr. Testen celo pravi, da je njen obraz popoln. To je zaradi pravilnega razmerja med nosom, ustnicami in brado, ki so pod kotom desetih stopinj. Kirurg to doseže z uporabo polnil.

Anja Jenko | Avtor: Instagram Instagram

Anja namreč ne skriva, da za svoj videz porabi veliko časa in denarja, mesečno celo 330 evrov, kot je razkrila lansko leto. "Dobra stran vseh teh posegov je, da jih ni treba obnavljati mesečno. Skupna cena vseh postopkov je približno 4000 evrov, če se razdeli na 12 mesecev, je cena približno 330 evrov," je Anja razkrila svojim svojim sledilcem. V preteklost je že odkrito povedala, da si je operirala nos in prsi, z neinvazivno metodo povečala ustnice, lani pa je povedala še, da si obraz in gube pomlajuje s pomočjo radiofrekvence, botoksa, polnil, profhila in polilaktične kisline. Poleg zgoraj naštetih postopkov redno obiskuje tudi kozmetični salon, kjer nego prilgodijo glede na diagnostiko njene kože in uporablja vrhunsko vsakodnevno kozmetiko ter se zdravo prehranjuje. 

Prav tako pa si je pri dotičnem kirurgu popravila prsi, ki so po prvem porodu postale nekoliko prazne. Dr. Testen je leta 2021 razkril, da Anja nima velikih prsi, izbrala pa sta kapljično obliko, in če lepotica ne bi povedala, ne bi nihče vedel, da so umetne. 

Ker res veliko naredi za mladosten videz obraza, jo sledilci pogosto sprašujejo tudi, kako skrbi za popolno postavo. A lepotica vedno pove, da pri telovadbi ni tako dosledna kot pri lepotnih rutinah. Da se za dobre gene res lahko zahvali mami, pa je pokazala na bratovi nedavni poroki. Takrat je pokazala svojo postavno mami, ki ima pri skoraj šestdesetih postavo dvajsetletnice! 

Anja Jenko | Avtor: Instagram Instagram

“Se spomnite, ko sem šla pred nekaj meseci na Šmarno goro? Od takrat nisem športu posvetila niti minute. To moram spremeniti. Imam srečo, da imam super genetiko, poleg tega pa sem v otroštvu veliko trenirala ples. To si telo zapomni. Zdaj pa že 10 let nič,” je poleti še razkrila Anja

Komentarjev 12
  • Kmodri_ 18:21 07.september 2024.

    Plastična lutka!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:44 07.september 2024.

    Mama je naravna, ona pa nadnaravna, ha, ha, ha...

  • Zvono 10:02 07.september 2024.

    Cela popravljena, plastificirana, pa še vedno neprivlačna. Nobene ženstvene miline ni na njej.

Sorodne novice