Magazin > VIP
23943 ogledov

Na našega zvezdnika v restavraciji kazali s prstom, se mu smejali in ga zmerjali

nejc rek Facebook
Doživel posmeh, ki si ga ne zasluži nihče.

Nejc Rek, ki ga je slovenija spoznala v šovu Bar, se že leta bori za pravice istospolno usmerjeni, zaradi česar je pogosto tarča napadov. Enega je doživel celo med kosilom s prijateljico.

"Že nekaj časa nazaj sva se s prijateljico odpravila ven na večerjo. Ko sva čakala, da nama prinesejo naročilo, sem skočil na toaleto. Medtem pa so za bližnjo mizo sedeli ljudje, ki so me seveda prepoznali. No, nekoga izmed njih sem tudi sam poznal na videz, vendar se z njimi nisem ukvarjal. Medtem ko me ni bilo, so padale razno razne opazke, da sem čuden, ker sem po njihovo peder, da sem bil v šovu Bar ... Skratka delali so se norca iz mene, se mi posmehovali," je na Facebooku razkril Nejc.

Bolj kot njega je vse to prizadelo njegovo prijateljico, ki je omenjeno družbo želela utišati, a žal neuspešno. "Moja prijateljica je vse to slišala in jim je dejala, da naj se raje brigajo zase. Ko sem prišel iz toalete, sem se usedel za mizo, še vedno pa so strmeli z radovednimi očmi k nama in si nekaj šepetali. Nikoli se ne spuščam na nivo takih ljudi, vendar lahko rečem, so to ljudje brez kulture in prave vzgoje, brez sramu in brez svojega življenja, da se morajo obremenjevati z mojim. Sam nikoli ne obsojam, raje se obrnem stran in živim svoje. Njim pa svetujem popolnoma enako," še dodaja Nejc.

V preteklosti je sicer že povedal, da je bil zaradi svoje usmerjenosti hudo trpinčen že v osnovni in srednji šoli. "Redko kdo se je postavil zame, v vsem tem sem bil skoraj sam, velikokrat tarča posmeha in zaničevanja. Izven šole ali v njej. Ne bom pozabil vseh udarcev na avtobusu, v šoli, pred šolo ... Upam, da so danes srečni, ker so me takrat ponižali," je razkril leta 2021.  

Ne skriva, da so žal nanj leteli tudi udarci: "Dogajalo se je veliko stvari. No, pa saj srednja šola ni bila nič kaj drugačna. Vsi so se obračali za menoj, mi žvižgali, me zmerjali, poniževali, pljuvali, priletel je kakšen udarec, se me izogibali, nekateri so se celo prenehali družiti z menoj, kar me je potolklo … A danes sem ponosen na to, da sem uspel sprejeti sebe in prenesti vsa ponižanja, da so padci postali vstaje. Zmaga je bila in je moja."

Komentarjev 10
  • manja53 17:03 09.avgust 2024.

    Nas je cca 2.134.000.00 (Slovencev cca 1.430.000.00) od tega 1.500.000,00 LGBT? mater vola!!

  • Pierre 14:46 09.avgust 2024.

    LGBT vsi po vrsti duševno moteni...

  • 4krogci 12:48 09.avgust 2024.

    super cenzura!

Sorodne novice