Magazin > VIP
16101 ogledov

Na Pop TV se vrača eden najbolj znanih obrazov

Ja, Chef! Pop TV
Spet nas bo zabaval Jurij Zrnec.

Recept za srečno jesen? 40 delov serije Ja, Chef! prihaja na Pop TV! Za popolno srečo potrebujemo 40 epizod serije Ja, Chef! v omejeni nakladi od četrte do sedme sezone, pravijo na Pop TV. Serija, ki podira rekorde na Voyo, prihaja na mala zaslone in z njo zvezdniška igralska zasedba. V glavnih vlogah namreč nastopajo Jurij Zrnec, Bojan Emeršič, Klemen Janežič, Katarina Čas, Tjaša Železnik in mnogi drugi. 

Ustvarjalci pa so serijo popestrili tudi s številnimi statisti, ki so prav tako doma v medijskem svetu. V seriji so se tako kot statistke že pojavile spletna vplivnica Teja Jugovic, publicistka in antropologinja Jerca Legan Cvikl, umetnica ličenja Doroteja Premužič in hčerka našega smučarskega asa Jureta Koširja, Alina Košir. 

"Postregli vam bomo chefa Bohinca na frotirasti posteljici in sestro Boruta, mariniranega v užaljenosti. Če dodamo še ščepec Jana Plestenjaka in poln pisker Brada Pitta, boste videli vse zvezde. Tudi Michelinove. Kadar padajo pesti in po lufti letijo težke besede, vse zvezde vidita tudi žlehtuna Tomi in Zdravc. Za boljše spajanje okusov priporočamo en pošten pretep, razstreljeno ribo, drvečo zelenjavo in zverinsko pekoči feferon. Za sladico strežemo spletke, ljubezenske zapletke in neskončne zagonetke. Mešamo in pečemo od ponedeljka do četrtka ob 21.15 na Pop TV. Prvič že 2. septembra," pravijo na Pop TV.

Serijo Ja, Chef so sicer nehali snemati že spomladi 2023. Posneli so rekordnih 120 nadaljevanj, ki so jih snemali kar dve leti. A čeprav se je snemanje zaključilo, bomo priljubljeno serijo še nekaj časa lahko spremljali, ne le na televiziji, na Voyu je namreč dostopnih vseh 9 sezon, prihajajo pa tudi nove. 

Komentarjev 4
  • ahoteec 14:05 20.avgust 2024.

    V dnevno informativnih oddajah nas ves čas pritiskajo s protirusko propagando, po drugi strani pa brez problema vrtijo serijo, ki je originalno nastala kje drugje kot v Rusiji. Sicer sem pogledal samo nekaj delov, ampak v prvi sezoni so bile ...prikaži veče epizode nekoliko predelani originali.

  • Ender3 11:57 20.avgust 2024.

    Kaj Jerneja Kuntnerja pa ni zraven?. Velja za velikega zagovornike stranke SDS. Obvlada vse, tudi kuhanje kadar ne sinhronizira otroških risank.

  • Tomaz_321 10:07 20.avgust 2024.

    Nič se ne vrača. Je že na Voyu pol leta in to že 9 sezona! Na POP TV pa bo to predvajal šele čez 2 tedna!

Sorodne novice