Magazin > VIP
1918 ogledov

Nobena informacija ni po hodnikih Pop TV zaokrožila tako hitro kot ta!

pop tv POP TV
Razkrili, kaj je se dogajalo na Pop TV.

Brez dvoma je trenutno ena najbolj slavnih Slovenk naša znana olimpijka Janja Garnbret. In čeprav so na Pop TV vajeni številnih uglednih in znanih gostov, ki jih gostijo v svojih oddajah, je bilo navdušenje nad Janjo neprimerljivo. 

"'Janja Garnbret je na hodniku! Ne, ne hecam se, pridi pogledat,' je potovala danes pri nas informacija hitreje kot kdaj prej. Obvezna oprema: dober fotograf (naredi še eno sliko, daj, za vsak primer), ponos v očeh in nasmeh do ušes. Tale fotografija pove vse, ni res? Naš voditelj Edi Pucer je dejal: 'Pa ravno danes sem si še enkrat pogledal njeno plezanje v finalu na olimpijskih igrah in potem jo srečam v službi. Svetovna je, res sem ji želel čestitati!' In ostali tudi, spet in spet in spet," so zapisali na Instagram strani informativne oddaje 24 ur in objavili fotografijo Janje in voditelja Edija Pucerja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

A ne le Slovenci in Slovenke, Janjo občudujejo tudi svetovna direktorska imena. Ayao Komatsu je vrhovni vodja ekipe Haas v formuli 1. Ko so ga maja ob koncu pogovora za uradni podkast F1 vprašali, kdo je najslavnejša oseba v njegovem telefonskem imeniku, je kot iz topa izstrelil, da je to Janja Garnbret.

"Spoznali smo se v Singapurju. Prišel je v plezalni center, da bi plezal, a center je bil zaprt. Nato so mu povedali, da je zaprt zaradi mojega treninga. Takrat smo se spoznali. Obiskal me je tudi že v Sloveniji na tekmah, nekajkrat smo tudi skupaj plezali, uredil mi je tudi vstopnice za ogled dirke formule 1," je Janja maja pojasnila za siol.net.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice