Magazin > VIP
38039 ogledov

Namesto z ženo Ben Affleck na dogodek prišel z njo

Ben Affleck
1/4
Profimedia
Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se udeležila podelitve spričeval njegovega sina, a ne skupaj.

Par je na podelitev diplom za Benovega 12-letnega sina Samuela, ki si ga deli z bivšo ženo Jennifer Garner, prispel in odšel ločeno. Igralec se je ob prelomni družinski priložnosti pojavil s svojo mamo, medtem ko se je J.Lo pripeljala s svojima dvojčkoma, Emme in Maxom. Zdi se, da je njun zakon res propadel, saj sta se Ben in Jen na podelitvi izogibala drug drugemu.

Par se očitno bliža ločitvi. Ben se je že preselil v najemniško hišo v Brentwoodu, na tihem pa poskušata prodati družinsko hišo v Bevrlly Hillsu, ki sta jo kupila po poroki.

Kljub temu Ben še vedno nosi svoj poročni prstan, Jen pa so s poročnim prstanom opazili konec tedna. Videli smo, kako sta Ben in Jen prejšnji mesec enotno nastopila na podelitvi podelitvi spričeval njegove hčerke Violet. Razlika s srečanju v sredo pa je v tem, da se sedaj niti ne trudita več, da bi bila videti kot par.

Ben se je v javnosti sicer že pojavil brez prstana, nato so z "golo" roko opazili še pevko in igralko. Affleck se je sicer že v začetku junija izselil iz skupnega doma in sedaj živi v hiši, za katero plačuje 100 tisočakov na mesec. Oba svoja prstana sicer spet nosita, je pa TMZ poročal, da nameravata prodati svojo 80 milijonov dolarjev vredno vilo.

Ta odločitev je seveda dvignila veliko prahu, tudi zato, ker sta zakonca, ki sta si večno zvestobo obljubila pred dvema letoma, tako dolgo iskala primerno ljubezensko gnezdece. Takrat se je govorilo, da sta si zvezdnika ogledala kar 80 nepremičnin, preden sta našla pravo zase. Zvezdnika sta se v vilo, veliko 3500 kvadratnih metrov, na Beverly Hillsu vselila junija 2023. Nepremičninski agent naj bi bil že izbran. Nepremičnina stoji na posestvu, velikem dva hektarja. Pohvali se lahko z 12 spalnicami, 24 kopalnicami, garažo za 12 avtomobilov, bazenom, telovadnico, boksarskim ringom in igriščem za košarko.

Da par preživlja težke čase, je konec maja potrdila tudi Lopezova, ki je odpovedala svetovno turnejo, ker se mora posvetiti družini. Ali bo par proslavil oziroma dočakal svojo drugo obletnico poroke, ki jo praznujeta 16. julija, bomo še videli. Leta 2004 jima ljubezni ni uspelo rešiti. Lopezova je mnogo let pozneje povedala, da sta zaroko razdrla zaradi interesa javnosti. Pritisk na mladi par je bil v tistem času ogromen in mediji so jima bili ves čas za petami. Leta 2021 sta svoji ljubezni dala novo priložnost. Oba, ki nimata skupnih otrok, sta se julija 2022 poročila v Las Vegasu. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice