Magazin > VIP
7611 ogledov

Princesa Kate: Dvor se je le odzval na nove govorice

Kate Middleton Profimedia
Se Kate zdravi v Houstonu?

V zadnjih nekaj tednih so po spletu zaokrožile govorice, da se princesa Kate zdravi v kliniki za bolnike z rakom MD Anderson Cancer Center v teksaškem Houstonu. Teorija je začela krožiti po TikToku, potem ko je uporabnik na forumu Reddit zapisal, da je slišal, da je Kate v Houstonu zaradi zdravljenja raka. 

Po zgodbi v Houston Chronicle se je oglasil predstavnik Kensingtonske palače in potrdil, da so te govorice napačne. Chronicle se je obrnil tudi na kliniko, ki je komentar zaradi varovanja zasebnosti pacientov zavrnila. 

22. marca je princesa Kate po večtedenskem ugibanju o njenem zdravstvenem stanju objavila video, v katerem je svetu sporočila, da ima raka. V zelo osebnem sporočilu, ki ga je BBC posnel pred gradom Windsor, je povedala, da so njeno stanje odkrili po večji operaciji trebuha januarja letos.

Kmalu po objavi se je odmaknila iz javnosti in se preselila v Adelaide Cottage, da bi se popolnoma osredotočila na svoje okrevanje. Ženino stanje je v začetku maja komentiral princ William, ko je bil na obisku v dobrodelni ustanovi James’s Place Newcastle. Oboževalka ga je ustavila in ga vprašala, kako so žena in otroci. “Vsi smo dobro,” je odgovoril. 

Princesa, ki je bila v javnosti nazadnje videna 25. decembra lani, se, kot trdi vir blizu kraljeve družine, morda nikoli več ne bo vrnila v vlogo, kot jo je imela do sedaj. Več preberite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • 4krogci 10:12 13.junij 2024.

    Bolj je na mestu vprasanje ce je sploh se ziva! K ta izjava ni nic hujsega hodi sam na preventivno kemoterapijo je tko rahlo mimo!

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:55 13.junij 2024.

    A se moramo kej žret zaradi tega?

Sorodne novice