Magazin > VIP
9365 ogledov

Se je Kate smejala le za kamere? Fotografi ujeli tudi tak trenutek ...

Kate MIddleton
1/3
Profimedia
Na večini fotografij je videti resnično dobre volje, a paparaci so ujeli tudi drugo plat …

Po tem, ko je marca sporočila, da se zdravi za rakom in da nekaj časa ne bo opravljala kraljevih dolžnosti, se je valižanska princesa Kate Middleton že drugič pojavila v javnosti, tokrat v Wimbledonu. Deležna je bila čustvenega sprejema, ki so ga pospremile stoječe ovacije. Prišla je v družbi sestre in hčerke, odlično razpoložena in nasmejana. 

Valižanska princesa je v nedeljo podelila pokal zmagovalcu moškega finala Wimbledona v svojem drugem javnem nastopu, odkar je povedala za diagnozo. Kate je bila od marca na kemoterapiji in se je v javnosti prvič pojavila na slovesnosti Trooping the Colour v Londonu prejšnji mesec.

Princesa, ki je pokroviteljica All England Lawn Tennis and Croquet Club je trofejo podelila Carlosu Alcarazu. Tokratni finale v Wimbledonu je Španec dobil precej lažje kot lanskega, ki je trajal pet nizov ter štiri ure in 42 minut. Včeraj je bilo proti Novaku Đokoviću vsega konec po dveh urah in pol igre.

Veš čas finala je bila odlično razpoložena, a se mnogi sprašujejo, ali je vse le maska, saj so paparaci ujeli tudi sicer redke trenutke, ko je bila princesa globoko zamišljena in celo žalostna. Ker je tudi med junijsko parado rabila trenutek zase, se mnogi sprašujejo, ali se ni k oprvljanjem dolžnosti vrnila prehitro. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice