Magazin > VIP
5305 ogledov

To je skrivnostni moški, s katerim se je poročila Lorella Flego

Lorella Flego Instagram
Obudila sta najstniško romanco.

Naša priljubljena voditeljica Lorella Flego je nedavno objavila poročne fotografije, svojemu Alešu je konec junija po osmih letih zveze obljubila večno zvestobo. Par se sicer pozna že 35 let, Aleš je bil namreč Lorellina poletna simpatija, ko je bila stara rosnih 15 let. Pred osmimi leti sta se dobila na kavi in od takrat naprej gre samo še navzgor, pravi Lorella. Povezana pa nista le zasebno, temveč tudi profesionalno. Aleš namreč stoji za produkcijo in posnetki vseh Lorellinih projektov, voditeljica ima med drugim tudi svojo spletno stran glitter.si.

Ravno na spletni strani je razkrila pravljično poročno dogajanje, ki je trajalo kar tri dni. In takšna kot je bila poroka, nežna, romantična in čustvena, takšna je tudi njuna zveza. "Poroka je bila točno taka kot najin odnos, nežna, kot je nežna duša Aleš," pravi Lorella, ki se zadnji junijski konec tedna ni le poročila, temveč tudi praznovala okroglih 50 let, ki ji jih zagotovo ne bi pripisali. "Rojstnih dni nikoli nisem praznovala, saj je to čas, ki je vedno sovpadal z vodenjem Melodij morja in sonca," pravi Lorella, ki je tako poroko z osebnim praznikom združila predvsem iz praktičnega razloga.

Par se je poročil na Gorenjskem, ki je postal Lorellin drugi dom, tako je zadnja leta razpeta med Primorsko in Gorenjsko. Njena velika želja je bila gozdna poroka doma in željo si je tudi izpolnila. Čeprav je slavje trajalo kar tri dni, pa Lorella pravi, da ni šlo za velik finančni zalogaj, saj je veliko stvari naredila sama. Tako je še na dan poroke skrbela za postavitev zadnjih podrobnosti, kar pa ji je v veliko veselje, saj obožuje vse, kar je povezano z estetiko. Tudi poročni pribor je izbrala in kupila sama, prav tako vse ostale dodatke, ki so poskrbeli, da je bila poroka prava paša za oko in da je bila videti kot izredno eleganten piknik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lorellaflego (@lorellaflego)

A presenetila ni le Lorella, pač pa so jo že pred poroko, s čudovito dekliščino, o kateri se ji ni niti sanjalo, presenetile tudi prijateljice. Priredile so ji namreč sanjsko dekliščino na italijanski obali, ki je bila v stilu poroke in svetlo modrih hortenzij, ki so bile rdeča nit poroke.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice