Magazin > VIP
1865 ogledov

Veliko presenečenje za vse, to je Affleck storil po ločitvi!

Ben Affleck
1/3
Profimedia
Videti je kot nov moški!

Bena Afflecka so paparaci ujeli v Santa Monici s  precej osveženim videzom. Zvezdnik si je svojo že precej posivelo brado in brke namreč pobarval na črno. 52 let stari oskarjevec je z osveženim videzom videti povesem drugačen. To pa ni prvič, da se je odločil za tovrstno preobrazbo, s podobnim videzom je presenetil že leta 2020. 

Takrat je njegova sprememba zelo odmevala, ob njo se je obregnil celo zvezdniški frizer Michael Canalé, ki je za Page Six povedal, da odtenek ni najbolj "naravna" izbira za oskarjevca. "Malo ga postara, malo pretemna je skupaj z brado in deluje nenaravno. Profesionalni kolorist je ne bi naredil tako mat," je povedal maestro in namigoval, da se je Affleck barvanja verjetno lotil kar sam. Morda pa je preobrazba le del igralčeve nove vloge.

Benova tokratna sprememba pa se je zgodila sredi ločitvenega postopka, zato nekateri namigujejo, da je osvežen videz le en od novih začetkov. Mnogi si po ločitvi od partnerja namreč zaželijo tudi osvežene zunanje podobe. 

Jennifer Lopez je sredi avgusta vložila zahtevo za ločitev. Predporočna pogodba ni bila omenjena. Najbolj slavnega zakona v Hollywoodu je tako po dveh letih konec. Glede na dokumente, ki jih je pridobil BBC, je J. Lo vložila zahtevo za ločitev na višjem sodišču okrožja Los Angeles. 

Par se je uradno poročil v Las Vegasu, julija 2022, mesec kasneje pa sta imela veliko slovesnost. Njuno razmerje se je prvič začelo med snemanjem filma Gigli leta 2003, že takrat sta se nameravala poročiti, a sta se že naslednje leto razšla. Ponovno sta se po skoraj dvajsetih letih združila leta 2022.

Kot pišejo tuji mediji se par pogovarja le še preko odvetnikov. Ben pa si je ob zadnjem dejanju ločitvene sage, ki sicer traja že več mesecev, očitno oddahnil, saj so ga konec avgusta ujeli nasmejanega kot že dolgo ne. 

Affleck je bil pred tem poročen z Jennifer Garner, medtem ko je bila Lopezova poročena že štirikrat. Prvič s kubanskim natakarjem Ojanijem Noa, od leta 1997 do 1998, nato z njenim spremljevalnim plesalcem Crisom Juddom, od leta 2001 do 2003, sledil je zakon s pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka, v zakonu sta bila od leta 2004 do 2014. Bila pa je tudi zaročena z zvezdnikom New York Yankees Alexom Rodriguezom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice