Magazin > VIP
43100 ogledov

Anže (poroka na prvi pogled) končno povedal svojo plat o ločitvi s Hajdi

Hajdi in Anže Anže Petkovšek Hajdi in Anže
O tej temi je molčal več kot leto dni …

Podjetnik in popotnik Tomaž Gorec je v svojem podkastu gostil resničnostnega zvezdnika Anžeta Žerovca, ki je znan iz prve sezone šova Poroka na prvi pogled. V šovu so mu strokovnjaki dodelili lepo Hajdi, s katero sta se kasneje tudi zares poročila, a njuna pravljica žal ni trajala dolgo. Lansko poletje je Hajdi za Žurnal24 povedala, da se ločujeta, Anže pa razveze nikoli ni komentiral.

Do nedavnega podkasta pri Tomažu. Povedal je, da udeležbe v šovu ne obžaluje, saj je tam "spoznal svojo žensko". "Na žalost nisva več skupaj, a je bila zelo zanimiva izkušnja. Res vesel, da sva se lepo ločila, brez problema. /…/ To je dolga zgodba. Nisva bila za skupaj. Drugače razmišljava, čeprav je Hajdi super punca in ji v življenju želim vso srečo. Čez bivše ne govorim slabo, nisem tak človek. Skupaj sva le preživela dve leti, bilo je lepo in slabo, v ljubezni ni vse lepo," je med drugim povedal.

Povedal je, da tudi razkošna poroka, ki jo je plačal sam, ni pomagala. "Vse sem sam plačal, limuzino, trubače, internet je pokal, Planet TV je prišel … Samo nič to ne pomaga, ker sam nisem bil srečen. Nisem se videl z njo v prihodnosti. Vsi so navijali za naju, govorili, da sva najlepši par. Mislil sem si, da sva mogoče pa res, in verjel ljudem namesto, da bi sebe poslušal. Tukaj sem naredil napako," je povedal Anže in razkril, da je bil morda res videti nor na Hajdi, a da je bilo v resnici ravno obratno. 

"Bila mi je všeč, nisem bil pa zaljubljen. Zelo je simpatična, a videz ni vse, to je še najmanj. Važni so skupni interesi, spoštovanje, finance morajo biti urejene. Ljubezen ne bo plačala položnic. Lahko je še tako zaljubljena, a če si želi iti na svoje, imeti družino, ti pa nimaš urejenih financ, bo izbrala nekoga, ki to ima. Jaz pravim, da dokler nimate urejenih financ in sebe 'pošlihtanega' ne imet ženske in to je to," je še povedal. 

Hajdi pa je že za novo leto pokazala novega izbranca. Na TikToku je takrat namreč objavila video, na katerem se k njej stiska postaven temnolasec. "Ljubezni, ki se zgodijo po naključju, ostanejo za vedno. Kar se zgodi po naključju, je Bog povezal. Kar Bog poveže, se nikoli ne loči," razlaga glas, ki spremlja posnetek. Lepotica je poleg tega objavila še video, v katerem plešeta. Samo poglejte, kako srečna je videti z novim izbrancem ...
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice