Magazin > VIP
8464 ogledov

Je to blondinka, ki je Benu Afflecku dan po ločitvi zvonila na vrata

Lindsay Shookus
1/3
Profimedia
Takoj po ločitvi mu je že pozvonila na vrata.

Jennifer Lopez je po dveh letih zakona v torek vložila zahtevo za ločitev, dokumenti so sedaj razkrili, da je tudi pravno spremenila svoj priimek v Affleck. Predporočna pogodba ni omenjena. Najbolj slavnega zakona v Hollywoodu je tako po dveh letih konec. 

jennifer lopez, ben affleck | Avtor: Profimedia Profimedia

Da se zvezdnika razhajata, se je govorilo že več mesecev, videti pa je, da si je Ben Affleck ob vložitvi ločitvenih dokumentov nekoliko oddahnil. Zadnje mesece so ga fotografi brez izjeme ujeli jeznega in namrščenega, konec tedna pa je bil povsem drug človek, ko je starejšo hčerko prvič pospremil na univerzo. Celo na široko se je smehljal. 

V torek, ko je Jennifer vložila ločitvene dokumente, pa je dan preživel v svoji pisarni, kjer ga je obiskala mična svetlolaska, ki so jo ujeli paparaci. Gre morda za producentko šova Staurday Night Live Lindsay Shookus, s katero je bil Ben v zvezi od leta 2017 do leta 2018 in ki je za igralca zapustila svojo družino? Takrat se je govorilo, da sta se Lindsay in Ben intimno poznala že vsaj tri leta, preden sta vstopila v zvezo, se pravi, da je oskarjevec s svetlolasko varal nekdanjo ženo Jennifer Garner. 

Zvezdnikovi prijatelji so bili takrat zaradi njegove zveze z Lindsay zaskrbljeni. Kot je znano, je imel Affleck težave z alkoholom, tako kot naj bi jih pred časom imela tudi lepa producentka, ki je zaradi tega pred leti prišla navzkriž z zakonom.

Sta nekdanja golobčka ob razpadu Benovega drugega zakona z Jennifer Lopez obudila nekdanja čustva? Jennifer so namreč ujeli v New Yorku, kako je v svoj avtomobil nalagala prtljago. Bo odhitela k Benu? 

Komentarjev 1
  • Ender3 10:53 22.avgust 2024.

    Pa koga to zanima. Mi imamo Roberta in Tino..Za medije sta čisto dovolj.

Sorodne novice