Magazin > VIP
4643 ogledov

Foto: Na dan zahteve za ločitev Benu na vrata že pozvonila nova lepotica

Ben Affleck
1/5
Profimedia
Na dan, ko je Jennifer Lopez vložila zahtevo za ločitev, je Ben Affleck že sprejemal mične obiske.

Jennifer Lopez je po dveh letih zakona v torek vložila zahtevo za ločitev, dokumenti so sedaj razkrili, da je tudi pravno spremenila svoj priimek v Affleck. Predporočna pogodba ni omenjena. Najbolj slavnega zakona v Hollywoodu je tako po dveh letih konec. 

V vlogi tudi piše, da morata Lopez in Affleck deliti finančne podatke, vključno s svojimi trenutnimi prihodki, stroški, premoženjem in dolgovi. Dokument pravi, da sta oba zavezana, da razkrijeta morebitne spremembe svojih financ, "dokler ni dosežen končni dogovor o vseh finančnih zadevah v primeru." J. Lo ima 60 dni časa, da predloži svoje finančne dokumente, Ben Affleck pa bo imel 60 dni časa, da stori enako.

Da se zvezdnika razhajata, se je govorilo že več mesecev, videti pa je, da si je Ben ob vložitvi ločitvenih dokumentov nekoliko oddahnil. Zadnje mesece so ga fotografi brez izjeme ujeli jeznega in namrščenega, konec tedna pa je bil povsem drug človek, ko je starejšo hčerko prvič pospremil na univerzo. Celo na široko se je smehljal. Včeraj, ko je Jennifer vložila ločitvene dokumente, pa je dan preživel v svoji pisarni, kjer ga je obiskala mična svetlolaska, ki so jo ujeli paparaci (fotografije v galeriji).

Ben Affleck | Avtor: Profimedia Profimedia

Par je bil nazadnje skupaj fotografiran 30. marca, poletje pa sta preživela ločeno. Ben je ostal v Los Angelesu, J. Lo pa se je mudila predvsem na vzhodni obali. Tudi drugo obletnico poroke sta preživela ločeno. Razpad zakona med Jennifer Lopez in Benom Affleckom naj bi bil med drugim tudi posledica Benovih težav z alkoholom in njegove želje, da ostane trezen. Igralčev prijatelj je namreč za OK razkril, da jima je štrene v zakonu zmešala pevkina linija koktajlov Delola. Odločitev Lopezove, da začne s prodajo koktajlov, ki vsebujejo alkohol, naj bi namreč Bena šokirala, saj si že toliko let prizadeva, da bi ostal trezen. Počutil se je izdanega, njegov prijatelj pa je za OK povedal: "Ben se je moral boriti, da bi si povrnil življenje po tem, ko je premagal alkohol. Vedel je, kako je izgubiti vse, vključno z ljubeznijo svoje družine, in da se to lahko ponovi. A kljub temu se je Jen odločila ustanoviti lastno linijo koktajlov, kot da ne bi imela že dovolj denarja in slave. A ne, ona želi vedno več.” 

Po najnovejših navedbah, pa naj bi bil za konec njunega zakona kriv celo FBI. Ameriški glasbeni producent in nekdanji izvršni direktor založbe Death Row Records, Suge Knight, ki trenutno prestaja več kot 20-letno zaporno kazen zaradi povzročitve prometne nesreče leta 2015, je v nekem podkastu izjavil, da je za konec Bennifer 2.0 kriv FBI, ki naj bi Benu Afflecku pokazal videe, ki so nastali med Diddyjevo hišno preiskavo. Kot vemo, sta bila P. Diddy in Jennifer Lopez od leta 1999 do 2001 par. Diddy je sedaj obtožen spolnega napada in drugih zločinov, ki naj bi se zgodili tudi v tistem času. "Oni vdrejo  v Puffyjevo hišo in najdejo vse te videoposnetke, na katerih J. Lo počne to in ono," je dejal in javnost spomnil na streljanje v nočnem klubu leta 1999, v katero je bil vpleten Diddy. "Vemo, da je J. Lo lagala in rekla, da je bila pištola Shynova in ga poslala v zapor, mu uničila življenje, čeprav je vedela, da je Puffyjeva." 

Nekateri viri pa pravijo, da je prekipelo Jennifer. "Jennifer je prekipelo. Res se je trudila, a ne zmore več. Stvari se ne izboljšujejo, še slabše so," je povedal vir in dodal, da je 54-letna J. Lo svojega 51-letnega moža zapustila, ker je bil nenehno slabe volje in negativno nastrojen. Fotografije nejevoljnega Afflecka so po svetu zaokrožile že takoj po njuni poroki. Par se je na medene tedne odpravil v romantični Pariz, kjer pa se zvezdnik ni počutil najbolje. Menda so mu šli na živce paparaci, ki so mu sledili na vsakem koraku - tako kot pred 20 leti, ko sta se ravno zaradi prevelike medijske pozornosti razšla.

Par se je uradno poročil v Las Vegasu, julija 2022, mesec kasneje pa sta imela veliko slovesnost. Njuno razmerje se je prvič začelo med snemanjem filma Gigli leta 2003, že takrat sta se nameravala poročiti, a sta se že naslednje leto razšla. Ponovno sta se po skoraj dvajsetih letih združila leta 2022. "Ljubezen je lepa. Ljubezen je prijazna. In izkazalo se je, da je ljubezen potrpežljiva. Dvajset let potrpežljivosti," je Lopez zapisala ob naznanitvi poroke pred dvema letoma.

Komentarjev 1
  • Ender3 10:59 21.avgust 2024.

    Rumeni žurnalizem ! Koga to briga. !

Sorodne novice