Magazin > VIP
3610 ogledov

Bennifer: Konec je! Ste presenečeni, kdo je vložil zahtevo za ločitev?

ben affleck, jennifer lopez Profimedia
Najbolj slavnega zakona je uradno konec.

Jennifer Lopez je v torek vložila zahtevo za ločitev, dokumenti so sedaj razkrili, da je tudi pravno spremenila svoj priimek v Affleck. Predporočna pogodba ni omenjena. Najbolj slavnega zakona v Hollywoodu je tako po dveh letih konec. Glede na dokumente, ki jih je pridobil BBC, je J. Lo v torek vložila zahtevo za ločitev na višjem sodišču okrožja Los Angeles.

Par se je uradno poročil v Las Vegasu, julija 2022, mesec kasneje pa sta imela veliko slovesnost. Njuno razmerje se je prvič začelo med snemanjem filma Gigli leta 2003, že takrat sta se nameravala poročiti, a sta se že naslednje leto razšla. Ponovno sta se po skoraj dvajsetih letih združila leta 2022.

"Ljubezen je lepa. Ljubezen je prijazna. In izkazalo se je, da je ljubezen potrpežljiva. Dvajset let potrpežljivosti," je Lopez zapisala pred dvema letoma ob naznanitvi poroke.

Kot poroča BBC, dokumenti kažejo, da je Lopez ob poroki zakonsko spremenila priimek v Affleck, v zahtevku za ločitev pa ni navedla nobenih podrobnosti o predporočni pogodbi. V vlogi tudi piše, da morata Lopez in Affleck deliti finančne podatke, vključno s svojimi trenutnimi prihodki, stroški, premoženjem in dolgovi. Dokument pravi, da sta oba zavezana, da razkrijeta morebitne spremembe svojih financ, "dokler ni dosežen končni dogovor o vseh finančnih zadevah v primeru." J. Lo ima 60 dni časa, da predloži svoje finančne dokumente, Ben Affleck pa bo imel 60 dni časa, da stori enako.

Kot pišejo tuji mediji se par pogovarja le še preko odvetnikov. Ben pa si je ob zadnjem dejanju ločitvene sage, ki sicer traja že več mesecev, očitno oddahnil, saj so ga pred nekaj dnevi ujeli nasmejanega kot že dolgo ne.

Affleck je bil pred tem poročen z Jennifer Garner, medtem ko je bila Lopezova poročena že štirikrat. Prvič s kubanskim natakarjem Ojanijem Noa, od leta 1997 do 1998, nato z njenim spremljevalnim plesalcem Crisom Juddom, od leta 2001 do 2003, sledil je zakon s pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka, v zakonu sta bila od leta 2004 do 2014. Bila pa je tudi zaročena z zvezdnikom New York Yankees Alexom Rodriguezom.

Komentarjev 1
  • 4krogci 09:44 21.avgust 2024.

    Em glede na to da je za njo ze 3 zakoni in vsi trajal povprecno 2 leti kaj temu bumbarju ni blo nasno, da se je kljub vsemu zapletu z njo???

Sorodne novice