Magazin > VIP
33668 ogledov

Tako se Jure Košir v resnici razume z bivšo ženo Alenko

Jure košir mediaspeed
Alenka Ružič Jovović, ki se je lansko leto drugič poročila, je razkrila, kakšen odnos ima z bivšim soprogom Juretom Koširjem.

Podjetnica, osebna trenerka, spletna vplivnica in ustanoviteljica vadbe VIIT Alenka Ružič Jovović je na Instagramu odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev. Med drugim jih je zanimalo tudi, kako se razume s slavnim bivšim možem, nekdanjim vrhunskim smučarjem Juretom Koširjem.

Alenka se vprašanju ni izognila, pač pa je nanj odkrito odgovorila. "Se z bivšim možem dobro razumeta, sta prijatelja? Se kličeta ali ni potrebe, ker so otroci že veliki," je zanimalo njeno sledilko ali sledilca. Tako iskreno pa je odgovorila Alenka: "Da. Sva prijatelja in se dobro razumeva. Kličeva se v povezavi z vzgojo najinih otrok."

Alenka in Jure sta se ločila leta 2015, skupaj imata tri otroke, odraslo hčerko in sina ter hčerko, ki sta še najstnika. Po ločitvi sta našla novo srečo v ljubezni, Jure je že več let v zvezi s Simono Škrobar, Alenka pa je lansko leto večno zvestobo obljubila Marku Jovoviću, ki ima iz prejšnje zveze dva otroka. 

Marko Jovovič, Alenka Ružić, Alenka košir | Avtor: Marko Pigac Marko Pigac

Kako dobro se razume njihova razširjena družino, je bilo videti spomladi, ko je Anika, srednja Jureta in Alenke, praznovala enega najbolj slavnostnih dogodkov, maturantski ples. Anika je obiskovala Waldorfsko gimnazijo v Ljubljani, poleg tega pa postaja vse bolj uveljavljena glasbenica in namerava v tej smeri nadaljevati šolanje, kot je povedal aprila njen oče Jure. Mlada pevka ustvarja pod imenom Jenn in je nedavno izdala samostojno skladbo Stupid, za katero je posnela tudi videospot.

jure košir | Avtor: Facebook Facebook

Anika pa ni edina v družini, ki je glasbeno nadarjena. Njen mlajši brat Jalen Košir, je odličen pianist. Čeprav je z igranjem začel relativno pozno, je v enem letu opravil kar dva letnika glasbene šole. S svojima talentoma pa sta Anika in Jalen razveselila tudi na praznovanju 50. rojstnega dneva njune mame Alenke, ki se je zgodil poleti. Več o tem TUKAJ. 

Jure Košir | Avtor: Instagram Instagram

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice