Magazin > VIP
5102 ogledov

Veljata za enega naših najbolj trdnih parov, tako pa se je zjokala pred kamero

Riba, raca, rak
1/6
Planet TV
Ob tej temi ne more zadržati solz.

Včeraj se je začela nova sezona kuharske oddaje Riba, raca, rak, ki je v tej sezoni spet zvezdniško obarvana. Znani Slovenci in Slovenke bodo odprli svoje domove in pokazali svoje kulinarične spretnosti.

Včeraj je kuhalnico vrtel naš legendarni glasbenik Miki Vlahovič. Zelo hitro je postalo jasno, da se tudi v kuhinji odlično znajde. Sicer mojster improvizacije je dobil zelo zanimiv izziv, ki je nekoliko otežil njegov načrt pripraviti raznolike in tudi eksotične jedi. Kuhal pa je za pevko Gajo Prestor, pevca Tilna Lotriča, igralko Majo Blagovič in komika Luka Korenčiča.

Že takoj, ko je Miki kamere spustil v svoj dom, se je videlo, da je velik družinski človek. Pravi, da sta dom in družina njegov varni pristan, o ženi Petri, s katero sta skupaj že 30 let, pa govori le o presežkih. Povedal je, da je še danes srečen, da ga je izbrala in mu tako polepšala življenje. Miki je pred časom povedal, da si sebe ni zamišljal z družino, a da ga je Petra znala usmeriti na pravo pot. "Pecala" ga je kar eno leto, saj Miki ni verjel, da se zanj res lahko zanima tako super dekle. Ko jo je prvič vprašal, ali bo prespala, mu je odgovorila: "Če bom prespala, bom tudi ostala." In tako ostaja že 30 let.

Miki Vlahovič | Avtor: Planet TV Planet TV
S Petro sta danes starša dveh odraslih otrok, nedavno pa sta postala babica in dedek. Ko je Miki to omenil pred kamero, se Petra ni mogla zadržati, od velike sreče in ponosa je postala vsa solzna. Njun sin Mark in njegova žena Nika sta letos namreč pozdravila rojstvo prvorojenke Ille. 

Žena pa je Mikiju pomagala tudi pri tokratni večerji za zvezdniške goste. Pevec je odkrito povedal, da vedno obvelja ženina beseda, a da zna ona to narediti tako, kot da je odločitev sprejel on. Vse pa je enkrat prvič, in čeprav sta zaljubljena že več kot 30 let, sta tokrat prvič skupaj pripravila sladico, in sicer pistacijev tiramisu. Presenetil pa je že s predjedjo, saj je postregel polže. Kaj vse je pripravil, preverite v galeriji. 

Miki Vlahovič | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice