Magazin > VIP
3172 ogledov

Raztrganina tretje stopnje: Znana Slovenka hudo trpela

Eva Petrnelj Instagram
Tokrat je šlo lažje.

Podjetnica, osebna trenerka in športnica Eva Petrnelj, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Exatlon, je avgusta povila svojo drugo hčerko, ki je od njene prvorojenke Ele mlajša le leto in tri mesece. Sedaj pa je razkrila tudi svojo porodno zgodbo in z njo vlila pogum vsem mamicam, ki ne morejo roditi po naravni poti ter razložila, zakaj se je v drugo odločila za carski rez.

Eva Petrnelj | Avtor: Planet TV Planet TV

Eva, nekdanja jadralka, ki je bila kar 15 let članica reprezentance, je mamica prvič postala aprila lani, marca letos, še preden je njena prvorojenka dopolnila eno leto, pa je sporočila, da je drugič noseča. "Družina Milič se bo povečala, dojenček številka dve. Sem že povedala, da sva jaz in cona udobja skregani, še takrat, ko ne načrtujemo novih izzivov, nas najdejo sami. Komaj čakamo, da te spoznamo! Mami je zdaj super, Ela se stiska in me lupčka po trebuščku, tata ima že par sivih las. Skratka, se veselimo tega norega poletja," je novico o drugi nosečnosti delila marca letos.

Družinici se je avgusta tako pridružila nova članica, Sia. "Mi smo družinica. Sia ima že 10 dni, doma smo že skoraj en teden. Moje srce je več kot polno. Ela je srečna velika sestrica, ki zelo rada sodeluje. Nam pomaga, jo boža, ljubčka, ji daje dudo. Edino, kar nam ne gre, je spanje vseh 4 v eni sobi. Tako, da smo trenutno ločeni v dveh spalnicah. Upam, da bova z Žigcem letos še kaj skupaj spala," je sporočila avgusta in razkrila, da je drugo hčerko v izolski porodnišnici rodila 1. avgusta.

Na Instagramu pa je tudi opisala svojo porodno zgodbo in razložila, zakaj se je v drugo odločila za carski rez. "Sploh pa, da potolažim vse, ki vas čaka carski rez. Ni noben bav bav in iskreno, meni gre okrevanje zdaj veliko lažje kot po prvem vaginalnem porodu. In pa, vse tiste, ki vas čaka carski rez/ ste ga imele in imate v mislih grenak priokus 'jaz pa nisem zmogla rodit naravno', naj vas to ne obremenjuje. Lahko smo/ ste srečne, da obstaja tudi druga rešitev za mamico in dojenčka, da smo/ ste na koncu vsi ok. Kako smo rodile, bomo vse pozabile. Otročke pa bomo imele ob sebi za vedno," je med drugim povedala in razkrila, da se je za carski rez odločila zaradi izjemno težkega prvega poroda, po katerem je imela raztrganino tretje stopnje in dolgo okrevala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice