Šport > Euro 2024
10652 ogledov

Tako je s slovenskimi vstopnicami za osmino finala

EURO2024 Saša Despot Slovenski navijači na tekmi proti Srbiji v Münchnu.
Kako do vstopnic, če se Slovenija uvrsti v izločilne boje?

Po tekmi Anglija - Slovenija bo precej bolj jasno, ali si bodo izbranci Matjaža Keka zagotovili nastop v osmini finala Eura 2024. Že točka bi bila zanesljivo dovolj za velik uspeh, tudi ob porazu, če ta ne bo previsok, lahko upamo na ugoden razplet.

Slovenija lahko v skupini C osvoji vse od prvega do četrtega mesta in tako še ni jasno, kje in kdaj bodo fantje s Triglavom na prsih zaigrali, če jim uspe veliki met.

Glede vstopnic za morebitno tekmo Slovenije v osmini finala uradno še ni podatka, kakšen bo način prodaje. Zaenkrat vam lahko podamo neuradne informacije.

Slovenija bo v primeru uvrstitve v osmino finala dobila kvoto 8.000 vstopnic. Te se tokrat ne bodo prodajale s posredovanjem Nogometne zveze Slovenije (NZS), ampak bo prodaja tekla preko Uefinega portala za vstopnice Eura 2024. Tokrat torej ne bo žreba, kjer bi izbrali srečneže.

Bodo pa vsi, ki so se prijavili za vstopnice tekem skupinskega dela, torej tudi tisti, ki so bili pri prošnji neuspešni, dobili elektronsko sporočilo, da je prodaja za osmino finala stekla in bili seznanjeni z ustreznimi povezavami za nakup vstopnic. Šlo bo po konceptu - kdor prvi pride, prvi melje.

EURO2024 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar lopov
    lopov 06:26 26.junij 2024.

    Za ta denar grem na morje uživat... rezultat in tekmo lepše vidim po tv kot tam nekje v gužvi...

Sorodne novice