Šport > Euro 2024
12954 ogledov

Srbski selektor razkril, zakaj mu je pred tekmo s Slovenijo z obraza izginil nasmeh

EURO2024 Ž24 Dragan Stojković in Alekdsandar Mitrović na novinarski konferenci.
Na novinarski konferenci srbske reprezentance pred tekmo s Slovenijo je selektor Dragan Stojković nasmejal novinarje.

Medijski termin srbske reprezentance v Münchnu, kjer se je poleg selektorja Dragana Stojkovića predstavil še kapetan Aleksandar Mitrović, je bil zanimiv tudi za slovensko sedmo silo.

Na novinarski konferenci je bilo poleg klasičnih vprašanj pred tekmo tudi nekaj zabavnih trenutkov. Eden od srbskih novinarjev je Stojkovića vprašal, zakaj ni nasmejan, kot je bil pred tekmo z Anglijo.

"Zato, ker na vsakem koraku hočejo skenirati mojo akreditacijo. Ob vsaki rampi, na vsakem vhodu, povsod moram to kazati. Pa koliko časa še ... Tu je tako, kot da bi vstopali v Naso, ne pa na stadion," je s kančkom humorja odvrnil Stojković.

Dejal je, da je pred tekmo s Slovenci optimističen, a da pričakuje zahteven obračun. "Tekmo bo gotovo dobra. Tudi vzdušje bo dobro, pravo nogometno. Veliko bo Slovencev, ki so blizu, veliko bo Srbov. Rad bi videl, da bi navijači po tekmi skupaj pili pivo. Pa naj plača tisti, ki bo zmagal," je dejal legendarni "Piksi".

Slovenija je po prvem kolu lahko bolj zadovoljna od Srbije. Izbranci Matjaža Keka so iztržili remi proti Danski (1:1), medtem ko so Srbi utrpeli poraz proti Angliji (0:1).

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • jezero 06:42 20.junij 2024.

    Edino dobro je,da nas Srbi potcenjujejo.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:20 20.junij 2024.

    Piksi, legenda!!!

  • nostradamus 06:18 20.junij 2024.

    Ender3 vsak pac navija in podpira svoje le glej da ne bos po tekmi slabe volje in in svoje frustracije izlival na druge komentatorje saj ves malo osnovnega bontona ne skodi ..... slovenija gre naprej

Sorodne novice