Vizita za živali
159 ogledov

Zvezda Instagrama navdušila na našem dogodku

festival za ljubitelje živali
1/30
Saša Despot
Na letošnjem Festivalu za ljubitelje živali, smo sprejeli prav posebne goste. Prejeli so čisto posebno darilo, nad katerim so bili navdušeni ...

Za nami je še en uspešen Festival za ljubitelje živali, ki je po številu obiskovalcev in pestrem programu presegel vse pretekle dogodke. Festival, ki je junija potekal v osrčju Nove Gorice, je obiskala množica ljubiteljev dvonožnih in štirinožnih prijateljev.

@zurnal24 Kaj je bila pa tvoja najljubša atrakcija na Festivalu za ljubitelje živali? 🙊 #festivalzaljubiteljezivali #novagorica #hobbyhorse #voxpopuli #intervju #zurnal ♬ Sreča na vrvici - Moni

Organizatorji ocenjujemo, da si je pestro druščino društev z živalmi in odgovornih skrbnikov v spremstvu njihovih kosmatincev prišlo ogledat več kot 20.000 ljudi. Živahno dogajanje si lahko ogledate v spodnji galeriji, še bolje pa, da si ga prihodnje pridete ogledat v živo.

1/39
Saša Despot

Letos so udeleženci lahko obiskali štiri različna prizorišča; travnik pred Mestno občino Nova Gorica, avlo v občinski palači, del Kidričeve ceste in park pri avtobusni postaji. Tam se je predstavilo 700 sodelujočih s svojimi kosmatimi prijatelji, ki so z obiskovalci spregovorili o ustrezni in odgovorni skrbi živali. To je tudi vrsto let rdeča nit našega festivala.

festival za ljubitelje živali | Avtor: Matija Janezic Matija Janezic
Poleg družin z manjšimi otroki, ki so zavzeli prizorišče in več kot sedem ur spoznavali pester živalski svet, in pasjih skrbnikov, ki so se s svojimi štirinožci lahko udeležili brezplačnih delavnic in posvetov s strokovnjaki, so se dogodka udeležili prav posebni gostje. Lahko bi jim rekli tudi glavne zvezde dogodka – s svojo simpatičnostjo in stasom so si prislužili naziv letošnjih pasjih ambasadorjev

festival za ljubitelje živali | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Sprehodili so se po Žurnalovi rdeči preprogi, kjer so pokazali nekaj trikov in prikupnih potez, s katerimi so upravičili svoj naziv. S svojo očarljivo pojavo si je marsikdo razširil svoj že tako širok krog oboževalcev.

festival za ljubitelje živali | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Te redno razveseljujejo z zabavnimi objavami iz svojega pasjega življenja na družbenih omrežjih. Kako se je na festivalu imela pasja ambasadorka Murf, ki so jo ves čas oblegali številni fani, si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku.

Podobno je bilo z njenimi pasjimi kolegi iz družbe ambasadorjev, ki so se udeležili dogodka. Z velikim veseljem so se postavili pred fotografski objektiv in oboževalcem delili prekrasne nasmeške.

festival za ljubitelje živali | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Da pa jim "garaško delo" pasjih modelov ne bi bilo pretežko, gredo zahvale sponzorjem dogodka, ki so jih pocrkljali s številnimi brezplačnimi priboljški in pripomočki.

festival za ljubitelje živali | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Pedigree jim je podaril Dentastix žvečilne palčke, ki bodo poskrbele, da bodo njihovi nasmeški še dolgo zdravi in beli. Palčke so odlična zaščita in učinkovita dopolnitev dentalne nege psov, saj klinično dokazano do 80 odstotkov zmanjšajo nabiranje zobnega kamna in oblog

festival za ljubitelje živali | Avtor: Matija Janezic Matija Janezic

Uživali so tudi na čisto pravi pasji plaži, ki jo je postavil Mr. Pet. Na voljo so imeli bazenčke z vodo, kjer so se lahko osvežili, in pasjo restavracijo. Res jim ni bilo hudega, kajne?

festival za ljubitelje živali | Avtor: Matija Janezic Matija Janezic
Na točki Zavarovalnice Sava, kjer se je nahajala brezplačna FOTO točka, so na račun prišli predvsem njihovi lastniki, ki so se s svojimi kosmatinci lahko fotografirali in spomin na dogodek tudi fizično odnesli domov.

festival za ljubitelje živali | Avtor: Matija Janezic Matija Janezic

Letos so pasji in mačji udeleženci žurnalovega festivala za ljubitelje živali ter pasji ambasadorji prejeli prav posebno darilo: prečudovit in uporaben FRIEND BOX, napolniti so nam ga pomagali radodarni sponzorji.

Psi in pasji skrbniki so razveselili: 

  •  kupona s 15-odstotnim popustom za nakup v spletni trgovini melisasi.si
  •  Pri Melisa veterina doo so pasje smrčke obdarili še s super zložljivo posodico za psa, ki je zelo priročna za pot in dopust. Podarili so tudi Pametni obesek Fetch TAG: če se vaš kosmatinec kdaj izgubi in ga nekdo najde, lahko ta oseba hitro skenira obesek FetchTAG in vas pokliče ter dobi potrebna navodila do vas. Na njihovem letaku pa si lahko več preberemo o izotoničnih napitkih z elektroliti za pse in mačke, ter o prigrizkih s prebiotiki in superživili DoggyRade in KittyRade.
  •  Mačji in pasji skrbniki so prejeli vzorček MULTI ESSENCE z vitamini in minerali za odrasle v okusnih mikrogranulah, ki se takoj raztopijo v ustih! Prejeli so tudi okusen MULTI ESSENCE IMMUNO.
  •  Zavarovalnica SAVA je pasje skrbnike obdarila z vrečkami za pobiranje pasjih kakcev, priložili so tudi letak o njihovem super zavarovanju za kosmatince NAŠE TAČKE.
  •  Sheba je mačje skrbnike razveselila z novo mačjo mokro hrano SHEBA KITTEN. Gre za okusno popolno mokro hrano za mucke, ki je bila narejena prav za odraščajoče mucke. 
  •  Pedigree je prijazne pasje prijateljhe obdaril z okusnim in koristnim Pedigree Dentastix žvečljivimi palčkami, ki so odlična zaščita in odlična dopolnitev dentalne nege psov. 
  •  Portala Med.Over.Net in Žurnal24.si sta skrbnikom namenila pravcato hladilno ali grelno blazinico ter priročna pisala. ...

Friend Boxa v ediciji Festivala za ljubitelje živali sta se razveselila tudi voditeljica, komediantka ter ponosna pasja mama Tanja Kocman in njen kuža Čarli. Skupaj sta predstavljala letošnji ambasadorski par. Veže ju prav posebna vez, ki se z leti zgolj še poglablja. "To je tako čista ljubezen in čisto drugačna, kot jo imamo z ljudmi. Premalo se zavedamo, kaj vse nam živali nudijo, kako čista bitja so, koliko čustvenega miru lahko dosežemo z njimi," nam je pojasnila v intervjuju pred dogodkom. 

Friend Box | Avtor: Žurnal24 Žurnal24
Na vprašanje, zakaj se je odločila postati ambasadorka Festivala za ljubitelje živali, je odgovorila, da se z leti njena ljubezen do živali samo še povečuje. "Poglabja pa se tudi moje razumevanje, da jih ne znamo cenit na takšen način, kot si zaslužijo. Sicer se stvari spreminjajo na boljše, ampak moramo ljudje, ki smo malo bolj zavedni, še toliko bolj opozarjati na odgovorna lastništva in na to, da so to čuteča bitja," je dejala ter poudarila, da ni pomembno ozaveščati o tem, koliko dobrega si živali zaslužijo, ampak tudi koliko dobrega nam dajo in kako nas izboljšujejo.

S škatlo presenečenja smo presenetili številne odgovorne lastnike kužkov in tudi muck. Sodeč po objavah na družbenih omrežjih so bili nad darilom navdušeni tudi njihovi kosmatinci, ki so škatlo radovedno preiskali.

Friend Box | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

FriendBox | Avtor: Žurnal24 Žurnal24
Friend Box | Avtor: Žurnal24 Žurnal24
Nekateri izmed njih so si za to priložnost celo nadeli majico, s katero pri našem mediju ozaveščamo o odgovorni skrbi živali. Menimo, da jim majica zelo lepo pristoji, kajne?

Friend Box | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lajf po pasje (@lajfpopasje)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MayLin (@pavlin_maja)

Še več objav zadovoljnih štirinožcev pa se skriva v spodnji galeriji.

1/13
Žurnal24

 

dezurni@styria-media.si