Magazin > VIP
16096 ogledov

Fanta ne skriva več: Ljubezenske počitnice Jane Morelj

Jana Morelj
1/2
Instagram
Imata veliko skupnih interesov.

Simpatična vremenarka in radijska voditeljica na Radiu 1 Jana Morelj že dolgo časa ni več v zvezi z Markom Žumerjem Fogyjem, znanim ljubljanskim skaterjem in DJ-jem, kot smo poročali konec januarja 2023. Jana in Marko sta se leta 2016 spoznala na koncertu legendarnih Nietov, saj si delita enak okus za glasbo, leta 2018 pa sta ljubezen okronala z rojstvom hčerke Mie. 

Žal pa njuna ljubezenska sreča ni trajala večno, iz zanesljivih virov smo lansko leto namreč izvedeli, da Jana in Marko že dolgo nista več par. Takrat smo za komentar poklicali tudi Jano, ki je povedala, da zadeve ne želi komentirati. 

Je pa lansko poletje malce več razkrila njena kolegica, voditeljica Melani Mekicar. Melani je julija lani na Instagramu namreč objavila posnetke s koncerta priljubljenih Maneskin, na katerih je razkrila, da je uživala v družbi fanta in kolegice Jane Morelj. Na posnetku pa ob Jani stoji in pleše zelo dobro razpoložen moški, ki je ob naši voditeljici videti povsem sproščen. Iz zanesljivih virov smo namreč že takrat izvedeli, da menda ni več samska.

Sedaj pa je jasno, da je njen novi partner fotograf, snemalec in gorski kolesar Marko Vidmar, kot poročajo Slovenske novice ki je prav tako sodelavec Radia 1. Oba pa sta na družbenih omrežjih že objavila skupne poletne dogodivščine. V začetku poletja sta s prijatelji in na kolesih raziskovala Dolomite, te dni pa sta si privoščila romantični oddih v Toskani, kjer se jima je pridružila tudi Janina hčerka Mia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vidmar (@marko_vidmar)

Komentarjev 1
  • Ender3 10:08 19.avgust 2024.

    Tudi ta zveza ne bo dolgo..Janja jih menja, kot se spremija vreme, ki ga napoveduje.

Sorodne novice