Magazin > VIP
2622 ogledov

Voditeljica Poročil je v kopalkah prava paša za oči!

Valentina Plaskan Instagram
Pravijo, da je ena naših najlepših voditeljic.

Novinarka, voditeljica, igralka in pesnica Valentina Plaskan je velika ljubiteljica navtike. Strastna jadralka se je med valove podala tudi to poletje in na Instagramu objavila čudovite utrinke z Jadrana. Njeni oboževalci pa so se seveda ustavili ob fotografiji v belih kopalkah, na kateri je Valentina razkrila svojo sanjsko postavo.

Kot voditeljice Poročil smo jo vajeni v precej bolj strogih oblačilih, zato smo nad objavljeno fotografijo še toliko bolj navdušeni.

Valentina pa ni le strastna jadralka, temveč se rada poda tudi pod gladino, letos spomladi pa je podvodni svet raziskovala na Maldivih. Z Maldivov pa ni odšla le polna novih popotniških vtisov, temveč tudi z novim prijateljstvom. Tam se je namreč povezala s pisateljico Azro Širovnik, s katero sta stkali lepo prijateljstvo. Ker sta obe odlični z besedami, jima tem ne zmanjka, Valentina pa o literaturi razpravlja tudi javno in sicer kot voditeljica Baletrininih podkastov.

"Prelepo je, ko v tako globoki kontemplaciji spoznaš še navdihujoče ljudi, ki potrjujejo, kako se ljudje s podobno dušno tkanino preprosto moramo najti. Pogovori polni uvidov in potovanj pod gladine zavestnega so naju na tem potovanju povezali s pisateljico Azro Širovnik, s katero sva stkali zelo posebno prijateljsko vez in izmenjali dragocene uvide glede pisanja proze in poezije. Prav neverjetno je, kako se lahko z nekaterimi ljudmi družiš le nekaj ur, pa se ti zdi, kot da jih poznaš že vse življenje," je o novem prijateljstvu za Žurnal24 povedala marca.

Komentarjev 1
  • Ender3 09:34 05.avgust 2024.

    Huda je Valentina. Škoda je le, da bolj po desni plove..

Sorodne novice