Magazin > VIP
13266 ogledov

Grozljivo: Organiziran pretep ene naših najbolj znanih pevk

alya Facebook
Alya je danes ena naših najboljših in najbolj priljubljenih pevskih zvezd, ki pa je imela v mladosti, zaradi tega, ker je štrlela iz povprečja, velike težave.

Alya je voditeljici Lei Mederal v oddaji Potep z Leo razkrila zelo grenko izkušnjo iz mladosti, ki je na pevki pustila veliko sled. Razkrila je namreč, da so v osnovni šoli sovrstniki nad njo izvajali hudo psihofizično nasilje in da je bila celo žrtev organiziranega pretepa.

Te izkušnje so na njej pustile hude posledice, celo tako hude, da je imela velik strah pred ljudmi. To je bila posledica tega, da so jo nekatere osebe, ki jih je imela za najbližje prijatelje, izdale in razočarale. Danes o tem sicer zelo nerada govori, saj pravi, da je to za njo in da je s pomočjo dela na sebi uspela predelati tudi tovrstne negativne izkušnje.

Dekleti sta se povzpeli Uršljo goro, kjer bo Alya 10. avgusta nostopila na dogodku Gremo v hribe.

Že vrsto let namreč uporablja alternativne veje medicine, samozdravljenja in predvsem z meditacijo dela na zdravem umu. Prepričana je, da se nam to, o čemer razmišljamo, tudi dogaja, zato negativnim dogodkom in mislim ne posveča veliko pozornosti. 

Tovrstno razmišljanje ima po mami, ki je v Beogradu diplomirala iz astrologije, čeprav se je Alya za drugačen življenjski slog odločila šele, ko ji je začelo nagajati zdravje. Kar dvakrat je izgorela in zbolela na ščitnici, a je danes s pomočjo celostnega pristopa zdravljenja v vrhunski formi.

Najbolj ji je pomagala meditacija po metodi dr. Joeja Dispenze, ki ga je dvakrat srečala tudi v živo, sicer pa uspeh pripisuje skupku sprememb, ki jih je naredila za svoje telo, kot so prehrana, homeopatija, akupunktura, refleksoterapija … Več o tem, kako Alya skrbi za svoj um in telo, preverite v spodnjem videu. 

Komentarjev 1
  • Pierre 11:38 08.avgust 2024.

    Dejansko potrebna psihoterapije, priporočam tudi fanta za boljšo obdelavo.

Sorodne novice