Slovenija > Črna kronika
17787 ogledov

V množičnem pretepu v centru Grosuplja zaboden do smrti

policija Ljubljana Facebook Polcijska patrulja.
Policisti so morali posredovati v sporu med več osebami na območju centra Grosuplja.

Malce pred polnočjo v noči na soboto so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o množičnem pretepu v centru Grosuplja. V dogodku je zaradi poškodb prizadejanih z ostrim predmetom umrl 65-letni moški.

Po do sedaj znanih podatkih ga je v prepiru z ostrim predmetom poškodoval 48-letni osumljenec, doma iz območja Grosuplja. V postopku je bilo zavarovano domnevno sredstvo storitve.

Osumljencu, ki je bil v dogodku lažje telesno poškodovan, je bila nudena zdravniška pomoč in nato odvzeta prostost zaradi suma kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo.

Motiv za dejanje še ni znan, prav tako še ni znana oziroma potrjena identiteta vseh v sporu in pretepu udeleženih oseb. Policisti so opravili ogled, ki sta se ga udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilec in nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo in intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

Osumljenec v preteklosti še ni bil obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja, so še sporočili s PU Ljubljana.

policija lisice | Avtor: Facebook Facebook

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • Nelaži 14:03 27.julij 2024.

    domnevno v Grosuplju v domnevno množičnem pretepu je bil domnevno do smrti zaboden domnenvni domačin od domnevnega povzročitelja domnevno tudi domačina brez domnevnega priimka in domnevnega imena. ;)

  • Avatar MS
    MS 11:39 27.julij 2024.

    Kdo že je najbolj znan Grosupeljčan???

  • Avatar MS
    MS 11:27 27.julij 2024.

    Kdo že je najbolj znan Grosupeljčan?

Sorodne novice