Magazin > VIP
12786 ogledov

Jana Morelj z bivšim objavila nove začetke

jana morelj radio 1
Hčerko sta pospremila v prvi razred.

Jana Morelj je v ponedeljek objavila fotografijo hčerke in ob njej zapisala "novi začetki", njena Mia je namreč postala prvošolka. Isto fotografijo pa je na svojem družbenem omrežju objavil tudi Mijin očka in Janin bivši partner Marko Žumer Fogy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

Jana in Marko že dolgo nista več par, nedavno smo poročali, da je Janin novi partner fotograf, snemalec in gorski kolesar Marko Vidmar, ki je prav tako sodelavec Radia 1. Oba sta na družbenih omrežjih že objavila skupne poletne dogodivščine. V začetku poletja sta s prijatelji in na kolesih raziskovala Dolomite, sredi avgusta pa sta si privoščila romantični oddih v Toskani, kjer se jima je pridružila tudi Janina hčerka Mia. 

Poleg ljubezenskega življenja pa se je Jana odločila tudi za veliko karierno spremembo, po trinajstih letih se je namreč poslovila od vodenja jutranjega radijskega programa Denis Avdić Show. Povedala je, da je za to odločila zaradi hčerke.

"To je moj zadnji teden v Denis Avdić Showu in v petek je moj zadnji show. Prihodnji teden gre hči Mia v šolo, v prvi razred. Rada bi ji dala še več mame, rada bi se zbujala z njo, rada bi jo vozila v šolo, rada bi se učila z njo. Rada bi imela pri tem veliko več energije, kot jo imam zdaj. In ta jutranji urnik mogoče najbolj ne paše v to zgodbo. In čeprav imam družino, ki se ji reče Mia, imam na radiu še eno družino. In tega ne bi želela menjati, ampak tako življenje nanese. Ostajam pa na Radiu 1, tako, da bo malo lažje," je razkrila prejšnji teden.

Znano je tudi, kje bo lepotica nadaljevala kariero. Na Radiu 1 bo vodila podkast Backstage z Jano Morelj, v katerem se bo pogovarjala z glasbeniki in ljudmi, ki delajo v ozadju glasbene industrije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 10:02 04.september 2024.

    Kaj sta jedli za kosilo?@

Sorodne novice