Magazin > VIP
5603 ogledov

Naš znani par: Govorilo se je celo o ločitvi, a sta skupaj že 35 let!

Nuša Derenda Instagram
Ju prepoznate?

Nušo in Frenka Derenda je združila glasba in glasbi ter drug drugemu sta zvesta še danes. Spoznala sta se, ko je bilo Nuši rosnih sedemnajst let. Še kot srednješolka prišla na avdicijo k Frenku na dom, ko so iskali pevko za njihov takratni band Novi prijatelji.

Prišla je na motorju s postavno prijateljico, zato se je Frenk najprej opazil prijateljico in ne majhne Nuše z očali. A bila je izbrana in tako že v srednji šoli nastopala vsak konec tedna ter že takrat spoznala minuse in pluse glasbenega posla.

Ker je Frenk nekaj let starejši, si Nuša niti predstavljala ni, da bosta kdaj skupaj kot par. A tako se je zgodilo, njuna kariera in zveza pa je tekla nekako vzporedno. Po prvem bandu sta začela nastopati s Karavan'si, Nuša se je nato leta 1998 odločila za materinstvo, kasneje pa sta skupaj ustvarila njeno solo kariero. In tako je še danes, Frenk je z Nušo na skoraj vseh njenih nastopih.

Nuša Derenda | Avtor: Instagram Instagram

Usklajena pa nista le na odru, pač pa tudi za štedilnikom, kot sta pokazala v nedavni oddaji Riba, raca, rak, ko sta za svoje slavne goste skupaj pripravila žrebička izpod peke. Razkrila sta, da sta zelo družabna tudi zasebno, zato zelo rada ustvarjata in gostita v njuni letni kuhinji v Artičah, kjer imata hišo z bazenom. 

Čeprav zasebnosti ne izpostavlja rada, saj pravi, da tovrstne pozornosti ne potrebuje, je le povedala resnico o svojem zakonu, ki je bil toliko časa "na tapeti".

S soprogom Frankom imata tudi vse več časa za njun zakon, saj sta sinova že skoraj odletela iz gnezda. "Sva že bolj sama, sinova gresta vsak svojo pot. Že med korono sva se privajala na leta, ki prihajajo, ko bo vse bolj umirjeno in v dvojini, Priznam, da se je kar dobro obneslo in da lahko rečem, da sva skoraj v fazi drugih medenih tednov," je Nuša za Žurnal24 razkrila leta 2022, s tem pa je tudi povedala, da v njenem zakonu ne škriplje, kot se je dolga leta namigovalo v medijih.

"Nikoli ni bilo govora o ločitvi, to se je napihnilo. Šibava naprej, se učiva en od drugega in greva skupaj v jesen življenja," je takrat še dodala naša legendarna pevka. 

Nuša Derenda | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice