Magazin > VIP
596 ogledov

Poročilo razkrilo zadnje besede Matthewa Perryja

MATTHEW PERRY Profimedia
Uradni sodni dokumenti so razkrili zadnje besede Matthewa Perryja, ki jih je rekel pred smrtjo.

54-letni zvezdnik Prijateljev, ki je zaradi "akutnih učinkov ketamina" umrl oktobra lani, naj bi za zdravljenje depresije in anksioznosti uporabljal močan anestetik za infuzijsko terapijo. Matthew Perry je na dan smrti svojega dolgoletnega pomočnika Kennetha Iwamaso kar trikrat prosil za ketamin, pri čemer se je njegovo zadnje sporočilo nanašalo na smrtonosni odmerek.

Glede na sodne dokumente, ki jih je pridobil NBC News, je Perry nekaj ur, preden so ga našli neodzivnega v njegovi masažni kadi, prosil Iwamaso "ustreli me z velikim (odmerkom, op. a)". Iwamaso in štiri druge ljudi so aretirali ter obtožili, da so igralcu priskrbeli ketamin, ki ga je 28. oktobra lani ubil.

Na tiskovni konferenci je ameriški državni tožilec E. Martin Estrada dejal, da so osumljenci Perryjev osebni asistent, dva zdravnika in ženska iz severnega Hollywooda, znana kot "Kraljica ketamina". Glede na obtožnico, ki je bila razkrita na zveznem sodišču v Los Angelesu, sta Perryjev pomočnik Iwamasa in Perryjev znanec Erik Fleming sodelovala z dvema zdravnikoma, Salvadorjem Plasencio in Markom Chavezom, da bi Perryju priskrbeli velike količine ketamina v obdobju pred njegovo smrtjo. "Kraljica ketamina" Jasveen Sangha pa je obtožena, da je Perryju priskrbela odmerke ketamina, ki so na koncu povzročili njegovo smrt, je dejal Estrada.

Perryja, ki se je boril z odvisnostjo od protibolečinskih tablet in alkohola, so oktobra lani pri 54 letih našli neodzivnega v bazenu. Po njegovi smrti so žalovali oboževalci in kolegi po vsem svetu. Obdukcija je pokazala, da so bili vzrok smrti igralca "akutni učinki ketamina", droge, ki naj bi jo igralec jemal kot del nadzorovane terapije in ki se uporablja pri zdravljenju depresije. Kasneje pa se je zaradi prevelikega odmerka utopil v bazenu. Medtem ko so v njegovem želodcu našli le majhne količine droge, so v njegovem krvnem obtoku zaznali visoko raven.

Komentarjev 1
  • Ender3 11:45 20.avgust 2024.

    Res so poizkusi zdravljenja depresije z ketaminom ampak to, zagotovo ne v domači oskrbi. Že nekaj časa je znano, da serotonin nima nobene vloge pri depresiji. Zaviralci ponovne vezave pri razgradnji te ga pa so še vedno močno v uporabi..V ...prikaži več nasprotju s tem ketamin povzroči možgansko dissocijacijo in halucinacije podobno tistim, ki jih povzroča LSD..

Sorodne novice