Magazin > VIP
17064 ogledov

Posneli prepir: Raay skoraj "zasral", Marjetka ga je zmerjala s konjem

Raay Instagram
Pravi, da mu tega ne bi oprostila.

Naš priljubljeni duo Maraaya pogosto najamejo kot presenečenje za slavljence na različnih praznovanjih in porokah. Tokrat je ženin z njuno skladbo 1000 let, na katero sta zaplesala prvi poročni ples, presenetil svojo nevesto. A bi Raay skoraj pokvaril presenečenje, zato ga je Marjetka pošteno oštela in ga celo zmerjala s konjem, a v smehu. 

Par se je pred nastopom presenečenja namreč skril v žensko garderobo, kjer je Raaya zasačila nevesta, ki je bila na poti na stranišče. Raay je bil zelo opazen, saj je imel na sebi suknjič kričeče barve, kar mu je Marjetka kasneje tudi očitala in zagrozila, da če je "zasral", ga drugič pusti v avtomobilu. Na srečo ga nevesta v vsej evforiji ni opazila, presenečenje pa je več kot uspelo. 

"Z Marjetko noro paziva, da slavljencu vedno pričaraš presenečenje, vedno je bistvo vsega reakcija in nepozabno presenečenje ter občutek, da bo to ostalo v spominu za celo življenje. To nama vedno uspeva, tako da parkirava stan od prizorišča, se izmuzneva skozi stranske vhode, celo skozi zapuščeno hišo smo že vstopili. Tokrat pa sva se skrila v žensko garderobo, a ker je šla nevesta še enkrat povadit ples in na stranišče, je vstopila v to garderobo, jaz pa sem jo pogledal. Na srečo se je hitro obrnila. Delovala je nekoliko zmedeno, zato sem upal, da naju ni videla. Očitno je bila tako osredotočena na ples, da ni niti registrirala, da sem to jaz. Presenečenje je tudi tokrat uspelo, čeprav je to najina največja nočna mora, da ne bi uspelo," je dogajanje pojasnil Raay.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

To pa ni bila edina nevšečnost, ki se jima je zgodila v zadnjem času. Duet Maraaya je v poletje zakorakal s svojo prvo grajsko turnejo, tudi ta niz koncertov je že bolj kot ne razprodan, le obljubljenih zvezd je bilo doslej več na odru kot na nebu. Prejšnji teden so morali nastop z gradu Bogenšperk prestaviti v bližnjo dvorano, v Sevnici pa je grozilo, da bo treba vse skupaj celo odpovedati, saj se je tik pred začetkom nad prizoriščem utrgal oblak.

"Ko se je ulilo, sva bila prepričana, da nastopa ne bomo izpeljali, če pa že, da bo bolj klavrn," se spominjata Marjetka in Raay, ki pa ju je občinstvo zelo prijetno presenetilo: "Tudi ko se je napovedana 20-minutna nevihta razvlekla na celo uro, je več kot tisoč ljudi vztrajalo z nami in nas spodbujalo s skandiranjem. Ko se je le izlilo in smo malo po sončnem zahodu prizorišče pripravili za nastop, pa je sledil prečudovit koncert – in proti koncu se je pokazalo celo nekaj zvezd. Prav neverjetno kako tudi taka izkušnja, kot je vztrajanje v nalivu, poveže občinstvo in izvajalce."

V petek pa sta zakonca že nastopala na razprodanem koncertu na gradu Celje, kjer je bilo vreme končno super in vzdušje tudi. Sledita še razprodani koncert v gradu Khislstein v Kranju, konec poletja pa še na gradu Vurberk.

 

Komentarjev 7
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:46 18.junij 2024.

    Posneli? Slabo zaigrano!!!

  • Ender3 12:44 18.junij 2024.

    Degutantna sta kjerkoli se pojavita. Fuj, fuj..

  • Pierre 09:49 18.junij 2024.

    Mi lahko slavisti pojasnite pridevnik ''opaten'' v tem zmazku od članka??

Sorodne novice