Magazin > VIP
2696 ogledov

Stanje naše pevke mučno že eno leto, vsak mesec prikovana na posteljo

Gaja Prestor Instagram
Že eno leto se bori s stalnimi vročinami, to naj bi bil vzrok ...

Sinoči je v kulinarični oddaji Riba, raca, rak za svoje zvezdniške goste kuhala pevka Gaja Prestor. Pri tem ji je na pomoč priskočil postavni zaročenec Luka, za katerega pravi, da je njena največja opora. Skupaj sta že šest let, zaročila pa sta se letos na Baliju.

Gaja Prestor | Avtor: Instagram Instagram

In te je Gaja v zadnjih mesecih res potrebovala, saj je že eno leto v zelo slabem zdravstvenem stanju. Pevka je v oddaji povedala, da vsakih štirinajst dni obleži z vročino, a vzroka še niso našli. "Nič drastičnega, imam pa šibek imunski sistem zaradi vseh antibiotikov, ki sem jih jemala v zadnjih letih in ki so mi uničili črevesno floro," je razkrila za Žurnal24.

Pravi, da v zadnjem letu ni minil mesec, da ne bi obležala z vročino. "Sicer sem od nekdaj pogosto zbolevala, a se je moje zdravstveno stanje še poslabšalo, ko sem lani oktobra zbolela za korno. Od takrat vsak mesec obležim z vročino," je razkrila. 

V zadnjih treh mesecih se je stanje sicer malce popravilo, saj se Gaja poslužuje diete brez mlečnih izdelkov in glutena. "Še vedno se občasno pregrešim, a odkar sem uvedla to dieto, se je stanje izboljšalo," pove. Tako se je pregrešila tudi v sinočnji oddaji Riba, raca, rak, ko je svojim gostom pripravila burrato s pečenimi breskvami, burgerje in sladoled z bučnim oljem, za konec pa jim je še zapela in zaigrala svojo zadnjo skladbo Biseri. 

Gaja je nedavno spregovorila tudi o bitki z mentalnim zdravjem, ki jo je nase prvič opozorilo leta 2022. “Bila sem na Majorki. Vprašala sem Luko, ali čuti potres. On me je debelo gledal, mislil si je, kakšen potres. Takrat so se začele vrtoglavice in depresivni občutki,” je razkrila in dodala, da je pri 22 letih izgorela in začela obiskovati terapevtko, saj ni imela volje do ničesar. “Najtežje mi je bilo takrat, ko sem poleg teh težav morala hoditi na dogodke, nastopati in se delati, da sem v redu. Finančno neodvisna sem namreč od 17. leta, spraševala sem se, kdo mi bo plačal račune, če ne sama,” je povedala in omenila, da je hvaležna, da je bil ob njej partner Luka, ki jo je podpiral. 

 

Komentarjev 2
Sorodne novice