Magazin > VIP
9960 ogledov

Tina Gaber le spregovorila o incidentu

tina gaber, robert golob Profimedia
To sporoča vsem "škodoželjnim, prodanim, malim dušam", kot je zapisala.

Konec prejšnjega meseca je veliko prahu dvignila poteza Tine Gaber. Gaber se je v družbi partnerja Roberta Goloba na Letališču Jožeta Pučnika namreč že skoraj vkrcavala na letalo za Pariz, kjer bi se skupaj s premierjem udeležila olimpijskih iger, a se je zadnji trenutek premislila.

Požareport je poročal, da naj bi Gaber letališče zapustila zaradi prepira z Golobom, javno pa so jo tudi pozvali, naj vrne denar za letalsko vozovnico, ki naj bi jo plačali davkoplačevalci. 

Sama zadeve ni pojasnila, se je pa včeraj s sporočilom oglasila na Instagramu. "Vsem škodoželjnim, prodanim, malim dušam, ki zadnji teden pišete ponižujoče objave o tem, zakaj se nisem udeležila Olimpijskih iger, sporočam, da če bi vedeli pravi razlog, bi svoje nesramne kreacije izbrisali do zadnje besede. Seveda v primeru, da v vsej vaši mizernosti sploh še obstaja kanček človečnosti," je zapisala. 

Očitno je šlo za hudo resno zadevo, a Tina pravi, da bo prebrodila tudi to. "In že sama logika pove, da človek ne zapusti letališča kar tako. Sploh, če gre za dogodek, ki se zgodi enkrat v življenju in, lej ga zlomka, celo najljubšo pevko. Ampak to je pač življenje. Še vse smo prebrodili, bomo tudi to. Z lažnivimi članki in zapisi vred, ki so v zadnjih dveh letih postali del moje resničnosti," je še dodala v sporočilu, skupaj s fotografijo, na kateri s psičkom zre v morje. 

Gaber svojega življenjskega sopotnika sicer spremlja na večino državniških obveznosti, tako doma kot v tujini. 

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 29
  • pravičnik77 10:04 05.avgust 2024.

    keš pička ostane keš pička... sej ne da bi jo srečala pamet, ji je Golob prepovedal skup letet, kaj če avion pade... Adijo svoboda adijo Slovenija... no, te sreče na žalost nismo

  • Friderik1950 09:51 05.avgust 2024.

    Mene naj ne šteje zraven, ker jo vedno samo hvalim in ne želim, da pride v najinem odnosu do kake zamere, še posebej, ke bo pustila Goloba.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 09:34 05.avgust 2024.

    Če odmislimo kdo je (tarča sovražnega govora bebavih političnih nasprotnikov), ji je pač treba dati prav...Koji kurac vas briga njeno zasebno življenje, golazen primitivna..Brigajte se zase in svoja mizerna nepomembna življenca, kreteni...Pa lep pozdrav v klet..

Sorodne novice