Šport > Olimpijske igre
6498 ogledov

Video: "Je** ti pas m**!"

Novak Đoković Profimedia
Srbski teniški as se ni mogel zadržati.

Novak Đoković je pri 37-ih letih postal najstarejši teniški igralec z zlato kolajno na olimpijskih igrah. V spektaklu, ki sta ga uprizorila s Carlosom Alcarazom, ta bi postal najmlajši zmagovalec, če bi mu uspelo premagati velikega tekmeca, je dvakrat dobil podaljšani igri.

Ob koncu druge ga je dvakrat pred servisom zmotil eden od nekoliko preveč navdušenih navijačev, Đoković pa se je odzval s sočno kletvico. "Utihni, pes naj ti po ... mater!" je glasnemu gledalcu na tribuni sporočil srbski teniški as.

Izjemno izenačen dvoboj je ob velikem vložku sicerl temu primerno živčen, po zadnji točki pa je Đokoviću vidno odleglo. Pokleknil je na pesek in zajokal. Kamera se je osredotočilo na njegovo roko, ki se je še nekaj časa vidno tresla.

Kasneje se je na tribuni s svojimi najdražjimi prešerno veselil uspeha.

Komentarjev 6
  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:23 04.avgust 2024.

    No zdaj v prispevku, veliko bolj od izrečene sočne kletvice Đokovića, ven seka avtorjev prevod, ha, ha, ha... Ne vem zakaj in komu je sploh potreben? Je pa dejstvo, da popolnoma uniči original in ne verjamem, da lahko najdeš Slovenca, ...prikaži več ki bi ko se razp..., danes namesto originala uporabljal prevod, ki ga je zapisal avtor!?

  • Kmodri_ 19:09 04.avgust 2024.

    E, pa to ti je srbin...

  • Antivaxer 19:04 04.avgust 2024.

    Rekel je ne agendam, držali so ga v zaporu, poskušali so ga ponižati, ni jim uspelo, uspelo mu je, kar ni še nikomur. Biti najboljši športnik vseh časov in najboljši človek."

Sorodne novice