Magazin > VIP
5238 ogledov

Udeleženec letošnje Poroke na 1. pogled zaročen z znano Slovenko!

poroka na prvi pogled Planet TV
Šov se je komaj končal pa je že zaročen z drugo …

Hitro se je izkazalo, da Kristijan in Jerneja v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled nista najbolj posrečen par, zato sta kmalu odšla vsak svojo pot. Jerneja jo je pred kamerami nadaljevala z Markom, Kristijan pa je šov predčasno zapustil. "Ko je bilo konec eksperimenta, sem prišel domov, potreboval sem 14 dni, da sem prišel k sebi. Šel sem v gostilno in videl svojo ljubezen. Se zaljubil in od tistega dneva naprej sem tako srečen. Komaj čakam, da grem domov in jo stisnem," je povedal v začetku junija in dodal, da že skoraj živita skupaj. 

Zvezo pa sta nedavno nadgradila tudi z zaroko. Konec tedna je Kristijan padel na kolena, njegova Nataša pa je odgovorila z "da". "Hvala Nataša Bernik, da si verjela vame in si bila strpna in potrpežljiva. Čeprav sva nekaj mesecev skupaj, je najina ljubezen bila dovolj močna, da sva preživela težke čase in verjela v naju in zato sem zelo srečen, da se lahko vsako jutro zbudim ob tako lepi punci kot si ti," je Kristijan zapisal na Facebooku.

Njegova Nataša pa na naši medijski sceni ni neznano ime. Nekoč je bila namreč voditeljica v oddaji Ujemi sanje.

Omenjena oddaja je bila sicer na udaru pred več kot desetimi leti, ko sta v javnosti obračunavala Sanja Grohar in Danijel Pohorc. Sanja in producent oddaje Ujemi sanje Pohorc sta takrat drug z drugim obračunavala preko rumenih revij, Facebooka in mobilnika. Producent je Groharjevi namreč dolgoval denar za vodenje oddaje. Več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice