Magazin > VIP
1715 ogledov

Življenje na tehtnici: Producenti kandidatu rešili življenje

življenje na tehtnici Planet TV
Nekateri pri zdravniku niso bili že 14 let.

Producentka Melinda Rebrek, ki je s svojo ekipo ustvarila že številne resničnostne šove, za prihodnjo televizijsko sezono na Planet TV že pripravlja težko pričakovan resničnostni šov Življenje na tehtnici. Za Žurnal24 je razkrila, da se tekmovalci ne bodo potili le v telovadnici, pač pa jim pripravljajo tudi številne zanimive poligone v naravi.

"Tokrat bo veliko več poligonov na prostem. Orientirali smo se po avstralski različici oddaje, ki je dosti bolj sproščena. Tudi izločanj ne bomo delali v studiu, pač pa na domu tekmovalcev. Tudi izzivi bodo potekali okoli hiši, večji izzivi pa bodo po skakalnicah, stadionih in raznih travnikih v Logatcu. To je ena od novosti, saj smo se v preteklih sezonah osredotočali bolj na telovadnice," pravi Rebrek.

Melinda Rebrek | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Ekipa je že izbrala 15 tekmovalcev, ki pa so morali prej opraviti stroge zdravniške preglede. Ravno ob tem koraku pa so jih žal morali veliko odsloviti, saj niso bili dovolj zdravi, da bi se šova lahko udeležili. Nekateri izmed kandidatov zdravnika niso obiskali dolgih 14 let, enemu izmed kandidatov pa so s tem pregledom celo rešili življenje, številne pa so napotili k osebnim zdravnikom po potrebno terapijo za njihova stanja. 

"Imamo zelo zanimivo skupino. Všeč so mi, ker so vsi dobri značaji. Želijo shujšati in vedo, kje delajo na pako. Veliko jih je že povedalo, da vedo, kaj morajo narediti, a potrebujejo le brco v 'rit'. Ta šov je idealna priložnost za to, saj ni nobenih zunanjih dražljajev in obveznosti, in se tekmovalci lahko osredotočijo le na svoje cilje. Če v tej hiši ne shujšajo, kjer je vse podrejeno temu, potem ne želijo shujšati," še meni Melinda.

Izbrani kandidati so se sicer že vselili v sanjsko vilo v okolici Ljubljane, ki jim omogoča prav vse, da bodo lahko zdravo in v miru izgubljali kilograme. Kako je videti razkošna vila šova Življenje na tehtnici, si poglejte TUKAJ

 

Komentarjev 1
  • Ender3 08:38 10.avgust 2024.

    In to je vse kar nam mediji lahko ponudijo. Za poneumljanje naroda, da ne bodo samo turške žajfnice za to krive..

Sorodne novice