Magazin > VIP
7172 ogledov

Jerneja razkrila, zakaj je prekinila Facebook stik s Kristijanom

poroka na prvi pogled, Jerneja Ropas, Kristijan Bogar Planet TV
Malo preden ji je pisal, je bil menda v postelji z drugo.

V zadnji oddaji Poroka na drugi pogled so razčlenili tudi ozadje razmerja med Jernejo in Kristijanom. Da sta se poznala že od prej, ni skrivnost, pred šovom sta si namreč "dvorila" na družbenih omrežjih, a je Jerneja to komunikacijo prekinila, šele sedaj pa je razkrila, zakaj. 

"Ker sem ga en teden, preden mi je pisal, na videu v živo videla z bivšo v postelji. Potem sem ga vprašala, ali ni on z njo skupaj in je rekel, da je to že preteklost. In ta ista bivša se je potem tekom eksperimenta vrnila v njegova sms sporočila. Nič ne bi bilo narobe, če on mene ne bi izzval pred kamerami. Midva sva se za kamerami vse lepo pogovorila za nek fer odnos, a je on potem mene želel očrniti pred kamerami, tam pa se potem nisem več pustila. In tukaj je potem Marko 'uletel'. On se me je želel znebiti in me je Marku porinil in jaz lahko rečem, da sem vesela, da je bilo tako," je voditeljici Špeli Grošelj situacijo v oddaji razložila Jerneja.  

Kot vemo, je bila Jerneja v šovu najprej poročena s Kristijanom, a so razlike med njima zelo hitro postale boleče očitne in par je zaplaval v zakonsko krizo, ki je tudi s pomočjo strokovnjakov ni mogel rešiti. Na zadnji večerji parov je Kristijan Sari zaupal, da mu je žal, da z Jernejo ni končal eksperimenta, a poudaril, da ljubezni z njo ne bi dal še ene priložnosti, saj se je zaljubil.

"Ko je bilo konec eksperimenta, sem prišel domov, potreboval sem 14 dni, da sem prišel k sebi. Šel sem v gostilno in videl svojo ljubezen. Se zaljubil in od tistega dneva naprej sem tako srečen. Komaj čakam, da grem domov in jo stisnem," je dejal in dodal, da že skoraj živita skupaj. Sedaj je posnetek s svojo novo izbranko delil na Instagramu. Videti je, da si delita strast do športa. Tudi Andrej je dejal, da ga je zadela Amorjeva puščica in da je srečen. Je pa imel 47-letnik veliko smolo, saj ga je izdalo zdravje, zato ga ni bilo na zadnjem srečanju s strokovnjaki.

 

Komentarjev 1
  • Pierre 12:21 07.junij 2024.

    Je bla vesela da sta se porivala,,,

Sorodne novice