Magazin > VIP
834 ogledov

Znana Slovenca v ZDA z enim največjih zvezdnikov

Eva Centrih in Luka Radaković instagram
Kakšno presenečenje!

Vplivneža Eva Centrih in njen partner Rale, ki smo ju spoznali tudi v šovu Super par, sta si to poletje privoščila potovanje v ZDA. Potovala sta od San Francisca, Las Vegasa, pa vse do Los Angelesa. V najbolj zvezdniškem mestu na svetu pa sta srečala glasbeno legendo, ki jo Rale obožuje.

V Malibuju sta namreč obiskala zvezdniško restavracijo Nobu, ker se je istočasno mudil tudi legendarni Dr. Dre, ki sta ga iz restavracije do avtomobila pospremila kar dva varnostnika. Da je restavracija res zvezdniška, pričajo tudi cene, Eva in Rale sta za kavo in brezalkoholni napitek plačala kar 20 evrov.

Dr. Dre je eden najbolj znanih ameriških raperjev in producentov, ki je sodeloval s številnimi zvezdniškimi imeni, kot so 2Pack, Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Jay-Z in številni drugi.

Eva Centrih | Avtor: Instagram Instagram

Za Evo pa se potovanje po ZDA ni začelo dobro. Tik pred vzletom s frankfurtskega letališča je izvedela, da je umrla njena ljubljena babica, očetova mama. Da prihajajo slabe novice, je Eva čutila že več dni prej. Pravi, da jo je cel teden dušilo, kar je pripisovala stresu.

"Stopnjevalo se je do čudnih sanj v torek. Če povem brez zadržkov: o blatu. Da sem bila zjutraj ogorčena, kaj pa je bilo sedaj to. Pa sem šla skozi. Ampak moj šesti čut … oh, moj šesti čut. Včeraj skočim še do babi, ki spi. Težko diha, na morfiju je, kar me totalno šokira. Ko sem se včeraj peljala tja, sem imela občutek, da se poslavljam," je zapisala na Instagramu. Nato se je zgodila še ena nenavadna stvar. Medtem ko je njen partner tehtal kovčke, je iz enega padla steklenica in razbila tehtnico. "In jaz kot človek znakov tega seveda ne prezrem. Ne rečem nič in občutek, da nekaj ni v redu, ne poneha."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice