Šport > Nogomet
327 ogledov

Turški denar v Maribor pripeljal zanimivo okrepitev

György Komáromi Facebook György Komáromi.
Moštvo iz Ljudskega vrta se bo v nadaljevanje sezone podalo z okrepljeno napadalno vrsto.

Madžarski nogometaš György Komáromi je novi igralec Maribora, trenutno četrtouvrščene ekipe v Prvi ligi Telemach. Dvaindvajsetletni krilni igralec je podpisal pogodbo do 2027, je na klubski spletni strani zapisala ekipa iz štajerske prestolnice.

Komáromi je v dosedanjem delu sezone v petih tekmah madžarskega prvenstva za ekipo Puskás Akadémia dosegel dva gola, skupaj pa je zbral natanko 100 nastopov v elitni druščini madžarskega nogometa. V prvoligaški konkurenci se je 17-krat vpisal med strelce in zabeležil 12 asistenc.

"Navdušeni smo, da smo pripeljali igralca, ki smo ga spremljali že nekaj časa," je dejal Tan Kesler, nogometni direktor projektov Acuna Ilıcalıja in dodal: "Pridružil se bo uglednemu klubu in verjamemo, da bo pomenil dodano vrednost v boju za naslov prvaka."

Komáromi je trenutno na akciji madžarske reprezentance do 21 let, novim klubskim soigralcem se bo pridružil v sredo.

"Prepričan sem, da lahko z Mariborom uresničimo skupne cilje. Pri tem bi rad prispeval zadetke in asistence, hkrati pa pomagal tudi do zmag in trofej tudi z izpolnjevanjem skupnih obrambnih nalog. Ogledal sem si že nekaj tekem in lahko zagotovim navijačem, da bomo skupaj dosegli veliko dobrih zadev," je po prihodu v Ljudski vrt med drugim dejal madžarski nogometaš.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice