Magazin > Horoskop in Numerologija
423 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 19. 8. do 25. 8. 2024 (34. teden)

sončnice, Japonska Reuters
Ponedeljek je obarvan s karmičnim številom 19, zato nas lahko preseneti izziv ega, ali pa nezrelosti, ki bi jo pripisali osebi, kakršna smo bili v preteklosti.

Te vplive lahko čutimo že nekaj dni prej in kasneje. Zdelo se bo, da določene situacije prebujajo nezrelost, neprimerne odzive, ki smo jih prerasli.

Bistvo tega ni sporočilo, da ste zdrknili po stopnicah razvoja in čustvene zrelosti. Pomembno je, da prepoznamo, da smo le človek, in da sem ter tja seveda ne bomo zmogli največje možne zrelosti, osebne tolerance in sočutja, vendar bomo vseeno storili najbolje v danem trenutku, kar lahko pomeni tudi, da se oddaljimo (dokler se ne ohladimo). 

Za nekatere pa bodo ti trenutki absolutni opomnik oziroma trenutek spoznanja, da nekaj v določenih odnosih in navadah ni ok. Teden pred nami nam prinaša veliko trenutkov resnice. Ponovila bom: Pomembno je, kako boste po uvodni intenzivni energiji, morda celo drami, ravnali.

Odločajte se zrelo, odgovorno do drugih in v najvišje dobro vseh vpletenih. 

NAPOTEK TEDNA

Karmični dnevi nam pomagajo prepoznati pot mojstrstva. Našega mojstra v sebi. 
Kdo kot mojster ste vi?


VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj je za vas čustvena zrelost?
Kako ocenjujete svojo zrelost kot osebo?
Znate odpustiti?
Se znate opravičiti?

UGODEN ČAS ZA

Prepoznavanje toksičnih vzorcev.
Prepoznavanje lastne nezrelosti.
Zdravljenje ran notranjega otroka.
Intelektualen počitek.

Formula za izračun Števila življenjske poti: Seštejte svoj datum rojstva.
Primer: Oseba rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 1981= 2001 = 3.
Ta oseba ima Število življenjske poti 3.


Število življenjske poti 1
Kakšni ste, ko si niste všeč? Kaj vas najbolj moti pri drugih? Dana vam bo možnost biti boljši človek. Umirite se preden spregovorite.


Število življenjske poti 2
Kdo vas najbolj odbija? Kaj storite, ko imate opravka s to ali s takšno osebo? Zdaj ni čas, da bi dovolili nespoštljivost do sebe. 


Število življenjske poti 3
Kdaj ste najbolj ranljivi? Kako se takrat postavite za sebe? Bodite sami do sebe skrbni. Ni rešitev, da svojo bolečino zanemarite. 


Število življenjske poti 4
Kaj poruši vaš notranji občutek varnosti in stabilnosti? Svojo moč vzemite nazaj v svoje roke. Nihče vas ne more kar izničiti! Glavo gor. 


Število življenjske poti 5
Kaj vas najhitreje in zagotovo spravi v beg? Morda pa včasih bežite sami pred seboj? Verjemite, vse je možno rešiti. Soočite se s seboj.


Število življenjske poti 6
Zavoljo (ljubezni) koga ste sebe pripravljeni žrtvovati? Je to resnično pot ljubezni, ali … pardon, enačbe? Jaz zate, ti moj/a?


Število življenjske poti 7
Kaj bi se zgodilo, če ne bi bili vedno najboljši, kar se da? Perfekcionizem je lahko tudi zelo nevaren in škodljiv. Naj vas ne zavira (več).


Število življenjske poti 8
Neuspeh in projekti / odnosi, ki niso uspeli ne definirajo vas. Opisujejo le en delček življenja. Naj imajo temu primerno (manjšo) veljavo. 


Število življenjske poti 9
Sočutje naj ima zdravo mero, pa naj gre za sočutje do sebe ali drugih, ki se prelevi v potuho. Postavite pravilno in predvsem zdravo mejo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice