Magazin > VIP
8745 ogledov

Foto: Znani Slovenec preživel poskus umora

tomaž jeraj Facebook
Grozljivo, pravi, da je krivec družinski član.

Tomaž Jeraj, ki ga je Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Big Brother, že več kot eno leto živi v strahu. Lansko leto je namreč preživel poskus umora in to s strani družinskega člana. Storilec je namreč s tovornim vozilom zapeljal v garažo, kjer je bil Tomaž in ga z vozilom stisnil ob steno, je razkril za Žurnal24. Jeraj je utrpel zlom stegnenice, ker pa se je zdravljenje zakompliciralo, je ponovno v bolnišnici. 

Tomaž Jeraj | Avtor: Facebook Facebook

O podrobnostih ne želi govoriti, ker je storilec še vedno na prostosti. Pove le, da tarča ni on, pač pa njegova žena, razlog za grožnje in napade pa je koristoljubje. Tomaž namreč pravi, da je storilec pred časom že ogrožal njegovo ženo, ko jo je želel izriniti s ceste, grozi pa tudi njegovim otrokom. Družina tako živi v stalnem strahu, neprestano pa se tudi selijo, da jih storilec ne bi našel. 

"Podana je kazenska ovadba, a se storilec zgovarja, da je vozil nekdo drug. Gre za zelo nevarno osebo," še pravi Tomaž. 

Tako pa je Tomaž za Žurnal24 nesrečo opisal pred enim letom, takrat sicer še ni sumil, da je šlo za poskus umora.  Takrat je pojasnil, da je vozniku pomagal pri parkiranju in manevriranju tovornega vozila v garažo, ko je voznik iz neznanega razloga namesto na zavoro pritisnil na plin. "Vozilo je pospešilo in me ukleščilo med sabo in betonski steber. Temelj stenskih panelov se je premaknil za 50 centimetrov. Tovornjak je imel avtomatski menjalnik in znano je, da vozniki pri padcu koncentracije lahko zamešajo stopalke, ki se, če je obuvalo širše, rade tudi zataknejo. Seveda v takšni situaciji takoj nastopi panika, ki situacijo še poslabša. Voznika ne obsojam in ne krivim, saj sem stal preblizu vozila in konec koncev pametoval. Nisem predvidel, kaj bi se lahko zgodilo in se je zgodilo. Utrpel sem hujšo telesno poškodbo -  zlom stegnenice, ampak z jekleno voljo po operaciji že delam prve korake," je za Žurnal24 povedal septembra lani.

Jeraj je v hišo Big Brother vstopil pred devetimi leti  in se zelo hitro povzpel med favorite, predvsem zato, ker je bil brez dlake na jeziku in je s svojimi šalami zabaval sotekmovalce in občinstvo. Takrat je zmagala Pia Filipčič, a Tomaža Slovenci tudi po tolikih letih še nismo pozabili.


 

Komentarjev 1
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:29 09.september 2024.

    "Nismo pozabili",sam prvič slišim za njega!!!

Sorodne novice