Magazin > VIP
7307 ogledov

Video: To je prvič po letu 2008 storil princ William, kraljevina na nogah!

Princ William Profimedia
Princ William v videoposnetku olimpijskih iger s princeso Kate razburja z bradatim videzom.

Zadnji nastop valižanske princese in princa je sprožil veliko navdušenje kraljevih oboževalcev. Ne samo zato, ker so prvič od udeležbe na Wimbledonu prejšnji mesec videli Kate, ampak je razburjenje s svojim bradatim videzom povzročil predvsem princ William.

Bodoči kralj, 42, je nosil modro polo majico Team GB, ko sta s Kate čestitala športnikom po zmagoslavju na olimpijskih igrah v Parizu.
Williamov neobrit videz je zagotovo sprožil plaz komentarjev na družbenih omrežjih:

"Lepo je spet [videti] Catherine in neobritega Williama, haha, minila so leta, kakšen prizor!"

"Všeč mi je brada princa Williama"

"William, prosim, še naprej si puščaj to brado!!"

Princa, ki je običajno čisto obrit, so nazadnje videli z brado na božični dan leta 2008. Čeprav sta si kralj in valižanski princ v preteklosti oba puščala brado, sta se v zadnjih letih držala čisto obritega videza.

Monarhija ima sicer stroga pravila glede puščanja brade. Do zadnjih mesecev si vojaki v britanski vojski niso smeli puščati dlak na obrazu. Smernice so omilili šele marca letos, brada in brki pa morajo biti urejeni in primerno negovani. Medtem ko kraljevo letalstvo svojemu osebju že od leta 2019 dovoljuje brado in brke, kraljeva mornarica pa to dovoljuje že leta.

Princ Harry je na primer za dovoljenje moral prositi svojo babico, pokojno kraljico, da je na poročni dan z Meghan Markle, leta 2018, lahko obdržal brado. Harry je v svojih spominih Spare, ki so izšli januarja 2023, trdil, da se je William "naježil", ko je pojasnil, da se zaradi brade počuti bolj pomirjenega. "Mogoče je bilo Freudovsko - brada kot varnostna odeja. Mogoče je bilo Jungovsko - brada kot maska. Kakorkoli že, pomirilo me je in želel sem se počutiti čim bolj mirnega na dan svoje poroke," je zapisal.

William se s tem ni strinjal. Harry je zapisal, da njegov brat "tega ni želel dopustiti" in da se je nesoglasje nadaljevalo "osebno, po telefonu, več kot teden dni", preden je William priznal, da je njegova pritožba zaradi Harryjeve brade posledica tega, ker je sam na poroki s Kate ni smel obdržati.

Komentarjev 1
  • Ender3 10:17 13.avgust 2024.

    Avtor halooo. Koga to zanima. ???

Sorodne novice